Rengeteg új információval várja a gazdákat a Szántóföldi Napok és AgrárgépShow!

MTI   
  Megosztom
Rengeteg új információval várja a gazdákat a Szántóföldi Napok és AgrárgépShow!

Ismét Szántóföldi Napok és AgrárgépShow lesz a Fejér megyei Mezőfalván május 23-án és 24-én, mondta Darabos Tamás, a NAK főigazgatója az M1 aktuális csatornán.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) közös rendezvényén a szántóföldi növénytermesztés fajtaválasztékát, illetve a kapcsolódó kutatások eredményeit, valamint a szántóföldműveléshez szükséges legújabb gépeket ismerheti meg a közönség, mondta Darabos Tamás.

A gazdák egyre nyitottabbak a rendezvényen bemutatott modern technológiákra, és az agrárium fiatalabb generációjának kifejezett igénye, hogy okos eszközökkel műveljék földjeiket.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mezőgazdaság

agrár

program