Ez az áruház lett a magyar vidék legjobbja: imádják a vársárlók + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ez az áruház lett a magyar vidék legjobbja: imádják a vársárlók + videó

A 2018 augusztusában átadott, a vásárlói szokásoknak és igényeknek megfelelően átalakított celldömölki Tesco áruház lett Az Év Boltja 2019 verseny ’Újragondolt szupermarket’ különdíj győztese. Az áruház a felújítás során letisztultabb lett, az átláthatóbb és barátságosabb vásárlói térben a kínálat is bővült: még több friss zöldség, gyümölcs, pékáru és magyar termék kapott helyet a polcokon. A tegnap esti díjkiosztón átadott szakmai elismerés a Tesco áruház-átalakításainak sikerét igazolja.

A Store Insider (korábbi nevén Élelmiszer) szaklap által ötödször megrendezett Az Év Boltja szakmai verseny célja, hogy megtalálja Magyarország legkiválóbb, élelmiszert és egyéb, napi fogyasztási cikkeket kínáló üzleteit, olvasható a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. közleményében.

A Store Insider díjazza a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak szempontjából Magyarország legkiemelkedőbb kereskedelmi egységeit. A versenyre benyújtott pályázatokat a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban elismert szakemberekből, kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri értékeli.

2018 nyarán újította meg a Tesco a most díjazott celldömölki szupermarketét a minőség-érték-kényelem hármasát szem előtt tartva. Ennek köszönhetően a vásárlói tér átláthatóbb, barátságosabb és közvetlenebb lett, ahol a kisebb, mindennapos, és a hétvégi, nagyobb bevásárlások is könnyedén elintézhetők. Az átalakítás és az amiatt szükségszerűvé vált átmeneti zárva tartás alatt a celldömölki kollégák a Tesco másik üzleteiben kaptak munkalehetőséget, valamint a vállalat által biztosított, ingyenes továbbképzéseken vettek részt.

A vásárlói szokások és igények folyamatosan változnak, így a Tesco üzleteinek is az új fogyasztói attitűdök mentén kell változniuk. Nagy büszkeség számunkra, hogy sikerült megnyernünk az egyik legrangosabb hazai FMCG szaklap és zsűri elismerését az önkiszolgáló kasszával, valamint Scan&Shop szolgáltatással is bővített celldömölki áruházunkkal. Az ’Újragondolt szupermarket’ kategória különdíj komoly visszaigazolás, hogy áruházaink az elkötelezett áruházi csapatainkkal együtt nemcsak a vevőink, hanem a kiskereskedelmi szakma elismerését is kivívhatják. Gratulálok a díjhoz, köszönöm a felújításban résztvevő kollégáknak és az áruházi csapatnak a kiváló munkát.

- mondta el az elismerésről Pártos Zsolt, a Tesco ügyvezető igazgatója

Címlapi kép és fotók: TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tesco

celldömök

díj