Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását (x)

PR   
  Megosztom
Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását (x)

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow május 23-24-én várja az érdeklődőket

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara nagyszabású rendezvényére 2019. május 23-24-én kerül sor Mezőfalván. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n a mozgógépes szántóföldi bemutató, a növénytermesztési technológiák és fajtabemutatók, a termesztéstechnológiai újdonságok, és a humusz lesznek majd a középpontban.

A rendezvény mindkét napján bemutatják majd a legújabb nemesítési és kutatási eredményeket a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajtákat, hibrideket is, továbbá a legmodernebb és legjobban felszerelt munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között. Ennyiféle gép és technológia gyakorlat közbeni megismerésére, kipróbálására csak itt lesz lehetősége az érdeklődő agrárszakembereknek, látogatóknak.

A szakmai közönség a rendezvényen első kézből kaphat naprakész és releváns válaszokat az agrárium legaktuálisabb kérdéseire. Ezek biztosítják az ágazat szereplőinek azokat az információkat, amelyek által sikeresebben gazdálkodhatnak, gyarapodhatnak, ezáltal is erősítve a magyar vidéket. A fentieken túl, idén az erdészetek felé is nyit a rendezvény, hiszen érdemeivel és problémáival együtt az erdészeti ágazat is az agrárium része – ez a téma pedig bőven tartogat hasznos információt a mezőgazdálkodók és az erdőgazdálkodók részére.

A kétnapos rendezvény széles körű tájékozódási pont a gazdálkodóknak, hiszen a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrágépShow-Mezőfalván a gépbemutatókat valamint a mikro- és demóparcellás fajtabemutatókat kiegészíti többek között az erdőgazdálkodás kérdésköre, a fórumsátor előadásai, a drónosok, a humuszkezelés talajszelvényes bemutatói, a kutatóintézetek, az agrároktatáshoz és -finanszírozáshoz kapcsolódó cégek, az agrár-haszongépjárművek, valamint az inputosok.

Az eseményre ingyenes a belépés.

Információ és kiállítói jelentkezés:
www.szantofoldinapok.hu
szantofoldinapok@nak.hu
+36 70 5285682

(x)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

nak

agrár

rendezvény