Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását (x)

PR   
  Megosztom
Idén is megrendezik az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását (x)

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow május 23-24-én várja az érdeklődőket

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara nagyszabású rendezvényére 2019. május 23-24-én kerül sor Mezőfalván. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n a mozgógépes szántóföldi bemutató, a növénytermesztési technológiák és fajtabemutatók, a termesztéstechnológiai újdonságok, és a humusz lesznek majd a középpontban.

A rendezvény mindkét napján bemutatják majd a legújabb nemesítési és kutatási eredményeket a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajtákat, hibrideket is, továbbá a legmodernebb és legjobban felszerelt munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között. Ennyiféle gép és technológia gyakorlat közbeni megismerésére, kipróbálására csak itt lesz lehetősége az érdeklődő agrárszakembereknek, látogatóknak.

A szakmai közönség a rendezvényen első kézből kaphat naprakész és releváns válaszokat az agrárium legaktuálisabb kérdéseire. Ezek biztosítják az ágazat szereplőinek azokat az információkat, amelyek által sikeresebben gazdálkodhatnak, gyarapodhatnak, ezáltal is erősítve a magyar vidéket. A fentieken túl, idén az erdészetek felé is nyit a rendezvény, hiszen érdemeivel és problémáival együtt az erdészeti ágazat is az agrárium része – ez a téma pedig bőven tartogat hasznos információt a mezőgazdálkodók és az erdőgazdálkodók részére.

A kétnapos rendezvény széles körű tájékozódási pont a gazdálkodóknak, hiszen a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrágépShow-Mezőfalván a gépbemutatókat valamint a mikro- és demóparcellás fajtabemutatókat kiegészíti többek között az erdőgazdálkodás kérdésköre, a fórumsátor előadásai, a drónosok, a humuszkezelés talajszelvényes bemutatói, a kutatóintézetek, az agrároktatáshoz és -finanszírozáshoz kapcsolódó cégek, az agrár-haszongépjárművek, valamint az inputosok.

Az eseményre ingyenes a belépés.

Információ és kiállítói jelentkezés:
www.szantofoldinapok.hu
szantofoldinapok@nak.hu
+36 70 5285682

(x)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

nak

agrár

rendezvény