Rendszeresen fosztogatták a gazdát: tragédiával végződött a betörés

HelloVidék   
  Megosztom
Rendszeresen fosztogatták a gazdát: tragédiával végződött a betörés

Gyenes Zoltán gazdaságát rendszeresen fosztogatták. A gazda megelégelte a lopásokat, mozgásérzékelős vadkamerákat szereltetett fel, így tetten érte a tolvajokat, akik egy barackkal teletömött autóval akartak távozni. Egyiküket elkapta, és annyira megverte, hogy a férfi súlyos sérüléseket szenvedett - hangzik el a Házon kívül riportjában.

Az ügyészség vádat emelt a gazda ellen, a múlt héten meg is tartották a tárgyalását, amire a Házon kívül stábja is elkisérte.

A gazda elmondása szerint olyan nagy volt benne az adrenalin, hogy nem gondolkodott, csak kiszállt az autójából és elkezdte ütlegelni a tolvajt. Hozzátette azt is, hogy az áldozat nem ellenkezett, minden kérdésére válaszolt, nem ellenkezett.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazda

tolvaj

lopás