Rendszeresen fosztogatták a gazdát: tragédiával végződött a betörés

HelloVidék   
  Megosztom
Rendszeresen fosztogatták a gazdát: tragédiával végződött a betörés

Gyenes Zoltán gazdaságát rendszeresen fosztogatták. A gazda megelégelte a lopásokat, mozgásérzékelős vadkamerákat szereltetett fel, így tetten érte a tolvajokat, akik egy barackkal teletömött autóval akartak távozni. Egyiküket elkapta, és annyira megverte, hogy a férfi súlyos sérüléseket szenvedett - hangzik el a Házon kívül riportjában.

Az ügyészség vádat emelt a gazda ellen, a múlt héten meg is tartották a tárgyalását, amire a Házon kívül stábja is elkisérte.

A gazda elmondása szerint olyan nagy volt benne az adrenalin, hogy nem gondolkodott, csak kiszállt az autójából és elkezdte ütlegelni a tolvajt. Hozzátette azt is, hogy az áldozat nem ellenkezett, minden kérdésére válaszolt, nem ellenkezett.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gazda

tolvaj

lopás