Milliárdokból fejlődik Miskolc: itt várható bővítés a városban

MTI   
  Megosztom
Milliárdokból fejlődik Miskolc: itt várható bővítés a városban

Százhúsz hektárnyi területtel bővítik Miskolcon a déli ipari parkot, a fejlesztéshez az önkormányzat csaknem kétmilliárd forintot nyert uniós pályázaton - közölte a polgármesteri hivatal sajtóosztálya az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Miskolc fejlődése, a befektetők idevonzása és új munkahelyek teremtése szempontjából fontos, hogy a város megfelelő iparterületet tudjon kínálni a potenciális befektetőknek.

A fejlesztés célkitűzése a befektetői igényekkel összhangban lévő, alapinfrastruktúrával ellátott és jó közlekedési kapcsolatokkal, valamint rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkező ipari park kialakítása, amely elengedhetetlen az új vállalkozások betelepítéséhez.

A Budapest-Miskolc autópályáról a város felé bevezető, 304-es úttól délre eső, mintegy 120 hektáron kezdődött meg a zöldmezős beruházás, melynek részeként biztosítják a terület ivóvízellátását és szennyvízelvezetését, építenek egy záportározót, amely a terület csapadékvíz-elvezetésére alkalmas, sor kerül a Hejő-malomárok mederrendezésére és egy 10 megawatt teljesítményű villamosenergia-hálózat kiépítésére.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolc

fejlesztés

beruházás

fejlődés