Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

hvg.hu   
  Megosztom
Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

Megszűnik a műszaki termékek értékesítése, kisebb lesz az eladótér, és egyre több területet adnak bérbe - így reagál a Tesco a piaci változásokra - írja a HVG.

Ahogy a portál írja, hatalmas átalakulásokon megy át majd a Tesco. Matt Simister, a vállalat közép-európai vezérigazgatója szerint a vásárlók egyre jobban szeretnek kisebb üzletekben vásárolni a nagyméretű hipermarketek helyett. Ehhez szeretnének alkalmazkodni.

A tervek szerint azokat a területeket, amik nem teljesítenek jól, egyszerűen megszüntetik - ilyen például a műszaki termékek értékesítésére szolgáló eladóterek. Az így felszabadult üzlethelységeket pedig divatmárkákat árusítóknak, pénzváltónak, éttermeknek, gyógyszertáraknak vagy épp a postának adják majd bérbe.

Ez a vásárlók számára is jobb hatékonyságot jelenthet, és a üzemeltetés is gazdaságosabb lehet

- mondta a vezérigazgató, aki kitért arra is, hogy jelenleg a lakosság 75 százalékát elérik, ezért nem teljesen új áruháznyitásokra van szükség, hanem a már meglévők fejlesztésére.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tesco

bolt

áruház

eladótér

üzletlánc

átalakulás