Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

hvg.hu   
  Megosztom
Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

Megszűnik a műszaki termékek értékesítése, kisebb lesz az eladótér, és egyre több területet adnak bérbe - így reagál a Tesco a piaci változásokra - írja a HVG.

Ahogy a portál írja, hatalmas átalakulásokon megy át majd a Tesco. Matt Simister, a vállalat közép-európai vezérigazgatója szerint a vásárlók egyre jobban szeretnek kisebb üzletekben vásárolni a nagyméretű hipermarketek helyett. Ehhez szeretnének alkalmazkodni.

A tervek szerint azokat a területeket, amik nem teljesítenek jól, egyszerűen megszüntetik - ilyen például a műszaki termékek értékesítésére szolgáló eladóterek. Az így felszabadult üzlethelységeket pedig divatmárkákat árusítóknak, pénzváltónak, éttermeknek, gyógyszertáraknak vagy épp a postának adják majd bérbe.

Ez a vásárlók számára is jobb hatékonyságot jelenthet, és a üzemeltetés is gazdaságosabb lehet

- mondta a vezérigazgató, aki kitért arra is, hogy jelenleg a lakosság 75 százalékát elérik, ezért nem teljesen új áruháznyitásokra van szükség, hanem a már meglévők fejlesztésére.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tesco

bolt

áruház

eladótér

üzletlánc

átalakulás