Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

hvg.hu   
  Megosztom
Durván átalakulhat a Tesco: ezekre a változásokra lehet számítani

Megszűnik a műszaki termékek értékesítése, kisebb lesz az eladótér, és egyre több területet adnak bérbe - így reagál a Tesco a piaci változásokra - írja a HVG.

Ahogy a portál írja, hatalmas átalakulásokon megy át majd a Tesco. Matt Simister, a vállalat közép-európai vezérigazgatója szerint a vásárlók egyre jobban szeretnek kisebb üzletekben vásárolni a nagyméretű hipermarketek helyett. Ehhez szeretnének alkalmazkodni.

A tervek szerint azokat a területeket, amik nem teljesítenek jól, egyszerűen megszüntetik - ilyen például a műszaki termékek értékesítésére szolgáló eladóterek. Az így felszabadult üzlethelységeket pedig divatmárkákat árusítóknak, pénzváltónak, éttermeknek, gyógyszertáraknak vagy épp a postának adják majd bérbe.

Ez a vásárlók számára is jobb hatékonyságot jelenthet, és a üzemeltetés is gazdaságosabb lehet

- mondta a vezérigazgató, aki kitért arra is, hogy jelenleg a lakosság 75 százalékát elérik, ezért nem teljesen új áruháznyitásokra van szükség, hanem a már meglévők fejlesztésére.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tesco

bolt

áruház

eladótér

üzletlánc

átalakulás