Több ezer családnál nincs áram a magyar megyeszékhelyen: ez a hiba okozhatta

MTI   
  Megosztom
Több ezer családnál nincs áram a magyar megyeszékhelyen: ez a hiba okozhatta

Kábelhiba miatt több ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Zalaegerszegen, ahol az E.On szakemberei megkezdték a hiba behatárolását - közölte a társaság szóvivője kedd este.

Varga Ivett elmondta: nem sokkal este hét óra után, egy földkábel meghibásodása miatt Zalaegerszegen - elsősorban a belvárosi területeken - közel nyolcezer fogyasztónál szűnt meg az áramszolgáltatás. A hiba behatárolását az áramszolgáltató szakemberei azonnal megkezdték. A folyamatos visszakapcsolásoknak köszönhetően este fél kilenckor már csak 2100 fogyasztót érintett az áramkimaradás, amelynek elhárítása várhatóan rövid időn belül megtörténik - közölte a szóvivő kedd éjszaka.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

áram

áramszünet

áramkimaradás

kábel

hiba

eon