Vajdasági mentorképzés: ezzel segítik a helyi magyarokat

HelloVidék   
  Megosztom
Vajdasági mentorképzés: ezzel segítik a helyi magyarokat

Újabb állomásához érkezett a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Design Terminal Kárpát-medencei vállalkozásfejlesztési programja. A külhoni vállalkozásokat fejlesztő, évek óta sikeresen működő program azzal egészül ki, hogy vajdasági vállalkozókból mentorokat képeznek a Design Terminal nemzetközi mentorhálózatának legjobb szakemberei.

Az új mentorok olyan sikeres vállalkozók, akik vállalják, hogy üzleti tapasztalataikkal az induló vállalkozásokat segítik. A program a Prosperitati Alapítvány, valamint a Vajdasági Fiatal Vállalkozók Egyesületének közreműködésével valósul meg.

A Design Terminal mentorálási módszertanról ad képzést résztvevő vajdasági vállalkozóknak, akik vállalják, hogy közösségüket tapasztalataikkal is segítik a jövőben. Ezután a mentorokat és a mentoráltakat a szakterületeknek és jellemző kihívásoknak megfelelően kapcsolják össze a képzés szervezői. A közös eseményeken a mentorok és mentoráltak olyan vállalkozásfejlesztési témákat dolgoznak fel, mint az üzleti tervezés, a munkaerőmegtartás, vagy digitális marketing. A Design Terminal hét országban szervez inkubációs programokat, ezért a program várhatóan a vajdasági üzleti tehetségek nemzetközi kapcsolatépítésének is lendületet ad.

A vajdasági mentorképzéssel újabb kezdeményezéssel egészül ki a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Design Terminal határon túli vállalkozókat képző programsorozata, melynek első állomása 2019-ben a júniusi mezőkövesdi képzés volt. A mezőkövesdi eseményen, az előző évekhez hasonlóan, mintegy 200 magyar vállalkozó vett részt a Kárpát-medence minden tájáról.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vajdaság

vállalkozás

magyarok

segítség

pályázat

vállalkozásfejlesztés