Nagyot fejlesztett a nemesvámosi cég: 100 millióból építettek saját csarnokot!

MTI   
  Megosztom
Nagyot fejlesztett a nemesvámosi cég: 100 millióból építettek saját csarnokot!

Több mint százmillió forintos beruházással épült új emelőberendezés-gyártó üzemcsarnok a nemesvámosi Modul-Stor Hungary Kft.-nél, az új létesítményt pénteken adtak át.

A beruházást - mely a csarnoképítés mellett gépbeszerzést is tartalmazott - harminc százalékban vissza nem térítendő uniós pályázatból, tíz százalékban önerőből és hatvan százalékban hosszú lejáratú banki kölcsönből finanszírozták, mondta el Gőz Zsigmond, a magyar családi vállalkozás tulajdonosa.

Az emelőberendezések gyártásával foglalkozó, 1998-ban alapított cég 2004 óta Nemesvámoson, bérelt ingatlanban működött. Döntően kishaszongépjárművekre készítenek platót különböző igények szerinti daruval, emelőhátfallal, speciális emelővel, valamint kerekesszék-beemelő berendezések beszerelésével is foglalkoznak. A most átadott csarnokban lehetőség nyílik arra, hogy a kishaszonjárművekhez az összes gyártási műveletet, valamint a járműre szerelést a platógyártással maguk végezhessék, mondta Gőz Zsigmond.

A vállalkozás vevői főleg magyar cégek és egyéni vállalkozók, de legnagyobb partnereik közt vannak magyarországi vízművek is, amelyek számára közel kétezer helyszínen telepítettek már speciális szennyvíz szivattyú-kiemelő darukat.

A Modul-Stor Hungary Kft. fejlesztése is azt bizonyítja, hogy a magyarországi kis- és középvállalkozóknak van jövőképük, mondta Ovádi Péter, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, hozzátéve, hogy nem csak a vállalkozás, de a térség számára is fontos egy ekkora volumenű beruházás.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Modul-Stor Hungary Kft. árbevétele az előző két évben egyaránt 90 millió forint felett alakult, és a fejlesztéseknek köszönhetően az idén várhatóan eléri a 150 milliót.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nemezvámos

beruházás

csarnok

gépbeszerzés

vállalkozás