Most érkezett: bankrablás volt Pécsen, keresik a tettest

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Most érkezett: bankrablás volt Pécsen, keresik a tettest

Kiraboltak egy pénzintézeti fiókot kedden délelőtt Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a police.hu-n. Lövés nem dördült, és nem sérült meg senki.

A rendőrség azt írta, a feltételezett tettes egy 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi. A gyanúsított kedden negyed tizenkettő után ment be egy pécsi, a megyeszékhely keleti részén lévő, külvárosi pénzintézeti fiókba. Szájmaszkkal az arcán egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel.

A tettes felkutatása - a rendőrség tájékoztatása szerint. Popovics Dejan, a BMRFK szóvivője elmondta: az eset során nem sérült meg senki, lövés nem dördült. További részleteket azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt.

A bama.hu közölte: a helyszínre tíz rendőrautó érkezett. Az egész épület körbe van kordonozva, óriási a rendőri készültség. A rabló egyedül volt, és hárommillió forintot zsákmányolt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bankrablás

pénzintézet

pécs

rablás

gazdaság

pénz