Fókuszba kerülhet Kecskemét: járhatóvá válik az M5-ös autópálya ezen szakasza

MTI   
  Megosztom
Fókuszba kerülhet Kecskemét: járhatóvá válik az M5-ös autópálya ezen szakasza

Várhatóan 2020 második negyedévétől jelentősen javulhat Kecskemét elérhetősége és a város déli, ipari területén található vállalkozások kiszolgálása is az M5-ös autópályán végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

A fejlesztések között megemlítették, hogy többsávos, "turbó" körforgalmak épültek, amelyeknek köszönhetően megszűnnek a korábban érvényben lévő forgalomterelések, s a forgalom is biztonságosabban haladhat.

Az M5-ös autópálya a város irányából a Halasi úti és a Búzakalász utcai körforgalmakon keresztül ismét közvetlenül megközelíthető lesz. Közölték azt is, csütörtöktől az autópálya Kecskemét déli csomópontjának fel- és lehajtó ágai ismét teljeskörűen használhatóvá válnak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kecskemét

ipar

város

m5

autópálya

fejlesztés

vállalkozások