Nem állt le a roham: ezért van tömeg karácsony után is a boltokban

HelloVidék   
  Megosztom
Nem állt le a roham: ezért van tömeg karácsony után is a boltokban

Az ünnep után is tömve vannak a bevásárlóközpontok, különböző üzletek. A karácsonyi vásárlásokat követően, a rövid szünet után sem csökkent a forgalom a boltokban - írja a Magyar Nemzet.

A beszerzési láz egy pillanatra sem állt meg annak ellenére, hogy a karácsonynak már vége. A három napos szünet után, pénteken ismét kinyitottak az áruházak, piacok, üzletek, különböző bevásárló központok és az átlagosnál sokkal nagyobb volt a tömeg az említett helyeken.

A lap információi szerint a forgalom nem korlátozódott a délutáni, kora esti órákra, mivel a munkanap korábban le lett dolgozva, így a megszokottnál jóval nagyobb volt a délelőtti látogatottság is, a vásárlók már korán megérkezhettek a bevásárlóhelyekre.

Az ünnep után leggyakrabban az ajándékok cseréje miatt keresik fel a fogyasztók az üzleteket, mivel a nem tetsző vagy hibásnak bizonyult termékek cseréjéről általában csak néhány napig lehet gondoskodni, ezért legtöbbször nem halasztják az ügyintézést januárra.

További vonzó ok lehet még a bevásárlóhelyek felkeresésére, hogy karácsony után rövid időn belül megkezdődnek a szezonális leárazások, ahol az ünnephez vagy az évszakhoz kapcsolódó termékeket nagy kedvezményekkel lehet megvásárolni. Természetesen az élelmiszerüzletekbe is tömegesen érkeznek a vevők: a szilveszteri és újévi fogások alapanyagainak beszerzése is elindult.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bolt

áruház

üzlet

ünnep

tömeg

karácsony

szilveszter