Nem állt le a roham: ezért van tömeg karácsony után is a boltokban

HelloVidék   
  Megosztom
Nem állt le a roham: ezért van tömeg karácsony után is a boltokban

Az ünnep után is tömve vannak a bevásárlóközpontok, különböző üzletek. A karácsonyi vásárlásokat követően, a rövid szünet után sem csökkent a forgalom a boltokban - írja a Magyar Nemzet.

A beszerzési láz egy pillanatra sem állt meg annak ellenére, hogy a karácsonynak már vége. A három napos szünet után, pénteken ismét kinyitottak az áruházak, piacok, üzletek, különböző bevásárló központok és az átlagosnál sokkal nagyobb volt a tömeg az említett helyeken.

A lap információi szerint a forgalom nem korlátozódott a délutáni, kora esti órákra, mivel a munkanap korábban le lett dolgozva, így a megszokottnál jóval nagyobb volt a délelőtti látogatottság is, a vásárlók már korán megérkezhettek a bevásárlóhelyekre.

Az ünnep után leggyakrabban az ajándékok cseréje miatt keresik fel a fogyasztók az üzleteket, mivel a nem tetsző vagy hibásnak bizonyult termékek cseréjéről általában csak néhány napig lehet gondoskodni, ezért legtöbbször nem halasztják az ügyintézést januárra.

További vonzó ok lehet még a bevásárlóhelyek felkeresésére, hogy karácsony után rövid időn belül megkezdődnek a szezonális leárazások, ahol az ünnephez vagy az évszakhoz kapcsolódó termékeket nagy kedvezményekkel lehet megvásárolni. Természetesen az élelmiszerüzletekbe is tömegesen érkeznek a vevők: a szilveszteri és újévi fogások alapanyagainak beszerzése is elindult.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bolt

áruház

üzlet

ünnep

tömeg

karácsony

szilveszter