Levélben kérte a helyiek segítségét a polgármester: így menthetik meg a vízparti területet Csopakon

24.hu   
  Megosztom
Levélben kérte a helyiek segítségét a polgármester: így menthetik meg a vízparti területet Csopakon

Csopak polgármestere levélben fordult a helyiekhez és a civil szervezetekhez, hogy támogassák és erősítsék meg az önkormányzatot abban a szándékában, hogy a korábbi Bahart-kikötő környékét ne engedjék beépíteni - írta meg a 24.hu.

Ahogy a portál írja, Ambrus Tibor az önkormányzat oldalán arról számolt be, hogy több balatoni önkormányzat képviselői közül egyedül ő nem írta alá azt a megállapodást a Bahart reorganizációjakor, amely a kikötő jelenlegi területének használatát szabályozta volna. A megállapodás szerint– bár 25 évig ingyen használhatták volna a kikötőt – úgy osztották volna ketté a területet, hogy csak a móló maradt volna Csopak használatában, a kikötő előtti vízparti rész nem. A terület végül egyben maradt, így viszont elárverezi a Bahart, a vízparti terület kikiáltási ára 52 millió forint.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

csopak

bahart

bahart-kikötő

kikötő

önkormányzat

vízpart