Segítséget kért a farkasgyepűi kórház: mobilházakkal támogatják a tüdőgyógyintézetet

MTI   
  Megosztom
Segítséget kért a farkasgyepűi kórház: mobilházakkal támogatják a tüdőgyógyintézetet

Mobilházakkal támogatja az Opus Global Nyrt. leányvállalata, a Balatontourist a Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézetet a járványügyi feladatok megoldásában - közölte a cég.

A közlemény szerint a házak a kórház udvarán várják a munkába érkező nővéreket, akik azokban öltözhetnek át a védőöltözetbe, majd ezt követően léphetnek be az épületbe. Hozzátették, hogy a farkasgyepűi intézet tavasszal, a járvány első hullámakor kért segítséget a Balatontouristtól. Ekkor két mobilházat adtak át; a 24 négyzetméteres házakat 2021. április 15-ig használhatják.

Mint írták, a segítségnyújtás az intézmény és a cég között kölcsönös volt: a cég belső használatú Covid-kézikönyvvel is készült az általa üzemeltetett kempingek nyitására, amihez Medgyasszay Balázs, a kórház főigazgatója nyújtott szakmai segítséget, többek között a biztonságos vendégfogadáshoz szükséges feltételek megteremtésével kapcsolatban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mobilház

kórház

veszprém megye

veszprém megyei tüdőgyógyintézet

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány