Segítséget kért a farkasgyepűi kórház: mobilházakkal támogatják a tüdőgyógyintézetet

MTI   
  Megosztom
Segítséget kért a farkasgyepűi kórház: mobilházakkal támogatják a tüdőgyógyintézetet

Mobilházakkal támogatja az Opus Global Nyrt. leányvállalata, a Balatontourist a Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézetet a járványügyi feladatok megoldásában - közölte a cég.

A közlemény szerint a házak a kórház udvarán várják a munkába érkező nővéreket, akik azokban öltözhetnek át a védőöltözetbe, majd ezt követően léphetnek be az épületbe. Hozzátették, hogy a farkasgyepűi intézet tavasszal, a járvány első hullámakor kért segítséget a Balatontouristtól. Ekkor két mobilházat adtak át; a 24 négyzetméteres házakat 2021. április 15-ig használhatják.

Mint írták, a segítségnyújtás az intézmény és a cég között kölcsönös volt: a cég belső használatú Covid-kézikönyvvel is készült az általa üzemeltetett kempingek nyitására, amihez Medgyasszay Balázs, a kórház főigazgatója nyújtott szakmai segítséget, többek között a biztonságos vendégfogadáshoz szükséges feltételek megteremtésével kapcsolatban.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mobilház

kórház

veszprém megye

veszprém megyei tüdőgyógyintézet

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány