Felgyógyultak Sole-Mizó dolgozói: jelenleg nincs igazolt koronavírus-fertőzött a vállalatnál

HelloVidék   
  Megosztom
Felgyógyultak Sole-Mizó dolgozói: jelenleg nincs igazolt koronavírus-fertőzött a vállalatnál

A hétvégén néhány közösségi oldalon megjelent, hogy a Sole-Mizo Zrt. szegedi, Budapesti úti üzemében többen is Covid-19 fertőzöttek - számolt be róla a delmagyar.hu.

A Sole-Mizo Zrt. munkatársai közül két, a vállalat irányításában részt vevő szellemi foglalkozású kolléga korábban valóban megfertőződött a Covid-19-es vírussal. Mindketten felgyógyultak és a vonatkozó szabályokat betartva ismét munkába álltak. Az üzemi dolgozók között szeptember 29-ig nincs igazoltan koronavírussal fertőzött kolléga

- válaszolta a portálnak a vállalat szeptember 29-én délelőtt.

Hangsúlyozták, hogy élelmiszeripari vállalat lévén a koronavírus-járványt megelőzően is kiemelten fontos szerepe volt náluk a higiéniai szabályozásoknak, azonban a járvány óta ezeket tovább szigorították, hogy megelőzzék a vírus megjelenését üzemeikben.

A belső eljárásrend kialakítása, valamint a dolgozóink rendszeres tájékoztatása mellett beszereztük a szükséges védőeszközöket, maszkokat osztunk, az épületbe történő belépéskor hőkamerákkal ellenőrizzük a testhőmérsékletet, kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki a gyáregység számtalan pontján, továbbá rendszeresen fertőtlenítünk az üzemben, valamint az irodai és szociális helyiségekben egyaránt. A koronavírus-járvány újbóli erősödése miatt tovább intézkedéseket hoztunk a kollégáink egészségének védelme és a zavartalan termelés fenntartása érdekében

- írt a vállalat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-fertőzés

sole-mizo zrt

szeged