Felgyógyultak Sole-Mizó dolgozói: jelenleg nincs igazolt koronavírus-fertőzött a vállalatnál

HelloVidék   
  Megosztom
Felgyógyultak Sole-Mizó dolgozói: jelenleg nincs igazolt koronavírus-fertőzött a vállalatnál

A hétvégén néhány közösségi oldalon megjelent, hogy a Sole-Mizo Zrt. szegedi, Budapesti úti üzemében többen is Covid-19 fertőzöttek - számolt be róla a delmagyar.hu.

A Sole-Mizo Zrt. munkatársai közül két, a vállalat irányításában részt vevő szellemi foglalkozású kolléga korábban valóban megfertőződött a Covid-19-es vírussal. Mindketten felgyógyultak és a vonatkozó szabályokat betartva ismét munkába álltak. Az üzemi dolgozók között szeptember 29-ig nincs igazoltan koronavírussal fertőzött kolléga

- válaszolta a portálnak a vállalat szeptember 29-én délelőtt.

Hangsúlyozták, hogy élelmiszeripari vállalat lévén a koronavírus-járványt megelőzően is kiemelten fontos szerepe volt náluk a higiéniai szabályozásoknak, azonban a járvány óta ezeket tovább szigorították, hogy megelőzzék a vírus megjelenését üzemeikben.

A belső eljárásrend kialakítása, valamint a dolgozóink rendszeres tájékoztatása mellett beszereztük a szükséges védőeszközöket, maszkokat osztunk, az épületbe történő belépéskor hőkamerákkal ellenőrizzük a testhőmérsékletet, kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki a gyáregység számtalan pontján, továbbá rendszeresen fertőtlenítünk az üzemben, valamint az irodai és szociális helyiségekben egyaránt. A koronavírus-járvány újbóli erősödése miatt tovább intézkedéseket hoztunk a kollégáink egészségének védelme és a zavartalan termelés fenntartása érdekében

- írt a vállalat.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-fertőzés

sole-mizo zrt

szeged