Felgyógyultak Sole-Mizó dolgozói: jelenleg nincs igazolt koronavírus-fertőzött a vállalatnál

HelloVidék   
  Megosztom
Felgyógyultak Sole-Mizó dolgozói: jelenleg nincs igazolt koronavírus-fertőzött a vállalatnál

A hétvégén néhány közösségi oldalon megjelent, hogy a Sole-Mizo Zrt. szegedi, Budapesti úti üzemében többen is Covid-19 fertőzöttek - számolt be róla a delmagyar.hu.

A Sole-Mizo Zrt. munkatársai közül két, a vállalat irányításában részt vevő szellemi foglalkozású kolléga korábban valóban megfertőződött a Covid-19-es vírussal. Mindketten felgyógyultak és a vonatkozó szabályokat betartva ismét munkába álltak. Az üzemi dolgozók között szeptember 29-ig nincs igazoltan koronavírussal fertőzött kolléga

- válaszolta a portálnak a vállalat szeptember 29-én délelőtt.

Hangsúlyozták, hogy élelmiszeripari vállalat lévén a koronavírus-járványt megelőzően is kiemelten fontos szerepe volt náluk a higiéniai szabályozásoknak, azonban a járvány óta ezeket tovább szigorították, hogy megelőzzék a vírus megjelenését üzemeikben.

A belső eljárásrend kialakítása, valamint a dolgozóink rendszeres tájékoztatása mellett beszereztük a szükséges védőeszközöket, maszkokat osztunk, az épületbe történő belépéskor hőkamerákkal ellenőrizzük a testhőmérsékletet, kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki a gyáregység számtalan pontján, továbbá rendszeresen fertőtlenítünk az üzemben, valamint az irodai és szociális helyiségekben egyaránt. A koronavírus-járvány újbóli erősödése miatt tovább intézkedéseket hoztunk a kollégáink egészségének védelme és a zavartalan termelés fenntartása érdekében

- írt a vállalat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-fertőzés

sole-mizo zrt

szeged