Gazdák, figyelem: így változik a falugazdászok ügyfélfogadási rendje

HelloVidék   
  Megosztom
Gazdák, figyelem: így változik a falugazdászok ügyfélfogadási rendje

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetése – a koronavírus-járvány miatti kormányzati intézkedések nyomán, tagjainak és a munkavállalóinak védelme érdekében – felülvizsgálta a kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét, és 2020. november 16-tól módosított ügyfélfogadási rendet vezet be.

A koronavírus-járvány további terjedésének megakadályozását célzó újabb kormányzati intézkedések nyomán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – felelős munkáltatóként és közel 400 ezer taggal rendelkező köztestületként – felülvizsgálta a legtöbb személyes ügyfélkapcsolatot lebonyolító kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét. A falugazdász irodákban és ügyfélpontokon hétfőtől, 2020. november 16-tól kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után lehet ügyfeleket fogadni.

A módosított ügyfélfogadási rend a kormányrendelettel összhangban egy hónapig érvényes, amennyiben ez idő alatt újabb intézkedésekre kerül sor, a kamara ismét felülvizsgálja az ügyfélszolgálati rendre vonatkozó szabályokat.

A kamara ezúton is felhívja tagjai figyelmét, hogy mindenki egészsége megőrzésének érdekében elsősorban telefonon vagy e-mailben keressék a falugazdászokat, az ügyfélfogadást végző munkatársakat, illetve kizárólag indokolt esetben kezdeményezzenek személyes találkozást. Személyes találkozás esetén a zárt térben kötelező a maszk viselése.

A NAK a falugazdász-hálózatnál, illetve az ügyfélfogadási pontokon a lehető legkisebbre kívánja csökkenteni a fertőzés terjedésének lehetőségét, az ügyfelekkel való személyes érintkezések számát, ezzel is megóvva tagjait és munkatársait is a kockázatoktól, ugyanakkor egyedi esetekben biztosítani kívánja a szakmai segítséget.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nemzeti agrárgazdasági kamara

falugazdász

ügyfélfogadás

ügyfélfogadási idő

munkarend

koronavírus