Árulja győri üzemét a Matusz-Vad: kiderült, miért adják el a telephelyet

Világgazdaság   
  Megosztom
Árulja győri üzemét a Matusz-Vad: kiderült, miért adják el a telephelyet

A húsfeldolgozással és – kereskedelemmel foglalkozó Matusz-Vad Zrt. árulja győri telephelyét, a hűtőházat és csomagolóüzemet is tartalmazó ingatlant 370 millió forintért hirdette meg - írta meg a Világgazdaság.

A portál az ingatlan.com-on megjelent hirdetést szúrta ki, mely szerint új telephely építése miatt eladná meglévő győri bázisát a húsfeldolgozással és –kereskedelemmel foglalkozó Matusz-Vad Zrt.

A 2471 négyzetméteres telken lévő, 1098 négyzetméteres ipari ingatlanért 370 millió forintot kér a 210 főt foglalkoztató húsipari cég, amely a nyilvános cégadatok szerint 2019-ben csaknem 20,3 milliárd forintos árbevételt és 922 milliós adózott eredményt ért el. Az előbbi 13,5, az utóbbi csaknem 70 százalékos növekedésnek felel meg

- számolt be róla a lap.

Mint írják, a társaság 2020-as pénzügyi eredményei még nem ismertek, de a koronavírus-járvány alighanem érezhető hatással volt a Matusz-Vadra is, amely az igényes vendéglátás megbízható partnereként vált ismertté. A hirdetés alapján a megvételre kínált kereskedelmi ingatlan a hűtőház mellett élelmiszer-csomagolóüzemet is tartalmaz.

A ma már három saját hűtőházzal és 82 saját hűtőkocsival rendelkező Matusz-Vad négy országban – Magyarországon és a már említett Szlovákián kívül Ausztriában és Romániában – van jelen, 12 kizárólagos brand tartozik hozzá. Saját bevallása szerint a több mint 1300 terméket felvonultató cégnek csaknem 10 ezer aktív partnere van

- írta meg a portál.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

matusz-vad

húsfeldolgozó

húsfeldolgozó üzem

csomagolóüzem

telephely

eladó ingatlanok