Árulja győri üzemét a Matusz-Vad: kiderült, miért adják el a telephelyet

Világgazdaság   
  Megosztom
Árulja győri üzemét a Matusz-Vad: kiderült, miért adják el a telephelyet

A húsfeldolgozással és – kereskedelemmel foglalkozó Matusz-Vad Zrt. árulja győri telephelyét, a hűtőházat és csomagolóüzemet is tartalmazó ingatlant 370 millió forintért hirdette meg - írta meg a Világgazdaság.

A portál az ingatlan.com-on megjelent hirdetést szúrta ki, mely szerint új telephely építése miatt eladná meglévő győri bázisát a húsfeldolgozással és –kereskedelemmel foglalkozó Matusz-Vad Zrt.

A 2471 négyzetméteres telken lévő, 1098 négyzetméteres ipari ingatlanért 370 millió forintot kér a 210 főt foglalkoztató húsipari cég, amely a nyilvános cégadatok szerint 2019-ben csaknem 20,3 milliárd forintos árbevételt és 922 milliós adózott eredményt ért el. Az előbbi 13,5, az utóbbi csaknem 70 százalékos növekedésnek felel meg

- számolt be róla a lap.

Mint írják, a társaság 2020-as pénzügyi eredményei még nem ismertek, de a koronavírus-járvány alighanem érezhető hatással volt a Matusz-Vadra is, amely az igényes vendéglátás megbízható partnereként vált ismertté. A hirdetés alapján a megvételre kínált kereskedelmi ingatlan a hűtőház mellett élelmiszer-csomagolóüzemet is tartalmaz.

A ma már három saját hűtőházzal és 82 saját hűtőkocsival rendelkező Matusz-Vad négy országban – Magyarországon és a már említett Szlovákián kívül Ausztriában és Romániában – van jelen, 12 kizárólagos brand tartozik hozzá. Saját bevallása szerint a több mint 1300 terméket felvonultató cégnek csaknem 10 ezer aktív partnere van

- írta meg a portál.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

matusz-vad

húsfeldolgozó

húsfeldolgozó üzem

csomagolóüzem

telephely

eladó ingatlanok