Jégeső és hó tarolta le a vidéki városokat: a környező települések sem úszták meg szárazon

HelloVidék   
  Megosztom
Jégeső és hó tarolta le a vidéki városokat: a környező települések sem úszták meg szárazon

A szeszélyes áprilisi időjárás nem kímélte Vásárhelyet, sőt más településekről is jelezték, hogy jégesőt kaptak a nyakukba - írta meg a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, többen is jelezték, hogy Hódmezővásárhelyen apró szemű jégeső esett a délután folyamán. Hasonló időjárásban volt részük a székkutasiaknak, sőt még Szentest sem kerülte el a jég. Az előrejelzés szerint pénteken sem javul az időjárás: erősen felhős, többfelé szeles időre van kilátás.

Az Időkép beszámolója szerint a csütörtöki időjárás is inkább februári, mintsem áprilisi volt. A Mátrában hamisítatlan téli idő volt, Kékestetőn és Mátraszentistvánon is szépen havazott. A télies körülményeket sokan kihasználták, voltak akik szánkóztak, hóembert építettek.

Hozzátették, némi fehérség akadt a síkvidéken is, amit a gyorsan átrobogó hó- és jégdara záporoknak köszönhettük. Dunaújvárosban 5 perc alatt fehéredtek ki az utcák, parkok, de az Alföld több pontján is előfordultak ehhez hasonló záporok.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégeső

hóesés

időjárás

hódmezővásárhely

mátra

dunaújváros

kékestető

mátraszentistván