Jégeső és hó tarolta le a vidéki városokat: a környező települések sem úszták meg szárazon

HelloVidék   
  Megosztom
Jégeső és hó tarolta le a vidéki városokat: a környező települések sem úszták meg szárazon

A szeszélyes áprilisi időjárás nem kímélte Vásárhelyet, sőt más településekről is jelezték, hogy jégesőt kaptak a nyakukba - írta meg a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, többen is jelezték, hogy Hódmezővásárhelyen apró szemű jégeső esett a délután folyamán. Hasonló időjárásban volt részük a székkutasiaknak, sőt még Szentest sem kerülte el a jég. Az előrejelzés szerint pénteken sem javul az időjárás: erősen felhős, többfelé szeles időre van kilátás.

Az Időkép beszámolója szerint a csütörtöki időjárás is inkább februári, mintsem áprilisi volt. A Mátrában hamisítatlan téli idő volt, Kékestetőn és Mátraszentistvánon is szépen havazott. A télies körülményeket sokan kihasználták, voltak akik szánkóztak, hóembert építettek.

Hozzátették, némi fehérség akadt a síkvidéken is, amit a gyorsan átrobogó hó- és jégdara záporoknak köszönhettük. Dunaújvárosban 5 perc alatt fehéredtek ki az utcák, parkok, de az Alföld több pontján is előfordultak ehhez hasonló záporok.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jégeső

hóesés

időjárás

hódmezővásárhely

mátra

dunaújváros

kékestető

mátraszentistván