30 milliárdot kapnak ezek a települések: folytatódik a Magyar Falu program

HelloVidék   
  Megosztom
30 milliárdot kapnak ezek a települések: folytatódik a Magyar Falu program

Többletforrást nyújt a kormány a Magyar Falu programhoz 25 milliárd forint értékben a Gazdaság-újraindítási Alapból. Egy másik rendelet szerint a program részeként egyes mellékút-felújításokat is elvégezhetnek az érintett települések, mások felújításának előkészítését is megkezdhetik. Ehhez 3,5 milliárd forintot kapnak - derül ki mindez a magyar közlöny friss számából.

Az elmúlt években több tízmilliárd forintot csoportosított át a kormányzat hasonló, főleg infrastrukturális fejlesztéseket célzó beruházásokra. Egyes településeken energetikai korszerűsítések is történhettek bizonyos középületeknél. A kormányfő gyermekkorának térségében, a Váli völgyben és környékén is jelentős útfelújítások zajlottak és zajlanak most is, írja az mfor.hu.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar falu program

falvak

felújítások

pályázat

támogatás

magyar közlöny

vidék