30 milliárdot kapnak ezek a települések: folytatódik a Magyar Falu program

HelloVidék   
  Megosztom
30 milliárdot kapnak ezek a települések: folytatódik a Magyar Falu program

Többletforrást nyújt a kormány a Magyar Falu programhoz 25 milliárd forint értékben a Gazdaság-újraindítási Alapból. Egy másik rendelet szerint a program részeként egyes mellékút-felújításokat is elvégezhetnek az érintett települések, mások felújításának előkészítését is megkezdhetik. Ehhez 3,5 milliárd forintot kapnak - derül ki mindez a magyar közlöny friss számából.

Az elmúlt években több tízmilliárd forintot csoportosított át a kormányzat hasonló, főleg infrastrukturális fejlesztéseket célzó beruházásokra. Egyes településeken energetikai korszerűsítések is történhettek bizonyos középületeknél. A kormányfő gyermekkorának térségében, a Váli völgyben és környékén is jelentős útfelújítások zajlottak és zajlanak most is, írja az mfor.hu.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar falu program

falvak

felújítások

pályázat

támogatás

magyar közlöny

vidék