Itt a bejelentés: változik a boltok nyitvatartása, rengeteg üzletet érint

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: változik a boltok nyitvatartása, rengeteg üzletet érint

Az Országos Kereskedelmi Szövetség a tagvállalkozásai képviseletében tett közzé tájékoztatót, mely szerint a legnagyobb üzletláncok (ALDI, AUCHAN, LIDL, PENNY MARKET, SPAR Magyarország, TESCO) üzletei – néhány kevés számú kivételtől eltekintve egyes bevásárlóközpontokban szerződéses kötelezettség miatt – áruházai december 24-én 12 órakor zárnak be, eddig fogadják a vásárlókat.

A kereskedelmi törvény 14 óráig engedi az üzletek nyitvatartását ezen a napon, de az áruházi dolgozók pihenése, családi ünneplésük segítése érdekében döntöttek így az OKSZ tagvállalkozásai. A munkavégzés során a járvány miatt rájuk háruló nagyobb terhek miatt is több pihenőidőre van szükségük

- olvasható az OKSZ közleményében.

Mint írták a szövetség tagvállalkozásai kérik a vásárlók megértését és javasolják, tájékozódjanak előre a részletes, így a december 24-e előtti napok nyitvatartásáról is. Továbbá kitértek arra is, hogy

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bevásárlás

országos kereskedelmi szövetség

kereskedelem

boltok

áruházak

nyitvatartás

üzeltláncok