Rengeteg problémát okozott a vírushelyzet: így látja a jövőt az ismert magyar sörgyártó

Világgazdaság   
  Megosztom
Rengeteg problémát okozott a vírushelyzet: így látja a jövőt az ismert magyar sörgyártó

Bár a kiskereskedelmi sörértékesítés felfutott, még nem éri el a járvány előtti szintet a Borsodi Sörgyár. A jövőkép viszont biztató, miután a bőcsi üzem a Molson Coors egyik regionális termelési központjává vált - írja a Világgazdaság.

Az idén is fontos feladatunk volt a koronavírus-járvány terjedését megelőző, biztonságos munkakörnyezet kialakítása és a folyamatos működés fenntartása, úgy, hogy közben nem kötünk kompromisszumot sem az ellátás szintjében, sem pedig a minőségében

- mondta a portálnak Vuleta Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője és kereskedelmi igazgatója.

Mint mondta, úgy értékelt, hogy ezeket a célokat sikerrel teljesítették, a partnereik idén is számíthattak rájuk, gondoskodtak arról, hogy a piacon mindig legyen megfelelő mennyiségű és kiváló minőségű sör. De a vendéglátóhelyek április végéig tartó zárva tartása a piac egészéhez hasonlóan jelentős kiesést hozott a Borsodi Sörgyár számára is. Mint mondta, az élelmiszer-kiskereskedelmi csatorna értékesítése növekedett, és összességében jobb évet zárhatnak a tavalyinál, ezzel együtt idén még nem érik el a koronavírus-járvány előtti, 2019-es szintet az értékesített sör mennyiségében.

A Borsodi Sörgyár tavaly sikerrel valósította meg az utóbbi évek legnagyobb beruházását, melynek köszönhetően a bőcsi üzem az anyacég, a Molson Coors egyik regionális termelési központjává vált. Termékszinten továbbra is az az elsődleges célkitűzésünk, hogy választékunkkal megfeleljünk a fogyasztók folyamatosan alakuló elvárásainak

- emelte ki Vuleta Zsolt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

borsodi

borsodi sörgyár

sör

sörgyártás

sörgyártó

bőcs

üzem

fejlesztés

eladás

kereskedelem

sörértékesítés