Segítséget nyújt az Agrárminisztérium: mindenkinek ajánlott a részvétel, aki pályázna

HelloVidék   
  Megosztom
Segítséget nyújt az Agrárminisztérium: mindenkinek ajánlott a részvétel, aki pályázna

Az Agrárminisztérium workshopot hirdet a 2022. évi Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat formailag és szakmailag is megfelelő pályázatok benyújtásának elősegítése érdekében. Az Agrárágazati civil szervezeteket támogató pályázat, valamint a Zöld Forrás pályázat egyaránt 2022. január 14-én jelent meg a minisztérium honlapján.

A workshopra 2022. január 27-én, csütörtökön 9.00-11.00 között kerül sor az Agrárminisztérium épületében (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 9., földszint, Kupolaterem.)

A jelentkezéseket legkésőbb 2022. január 21. (péntek) 17.00-ig tudjuk fogadni.

A fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbi fontos tudnivalókra hívják fel a figyelmet:

  • egy szervezet egy személyt delegálhat,
  • a delegált résztvevő kizárólag védettségi igazolvány kötelező felmutatása és annak ellenőrzését követően vehet részt a rendezvényen,

- maszk használata kötelező,

- amennyiben a létszám eléri a terem kapacitása szerinti maximális létszámot, a beérkezett regisztrációk sorrendjében küldjük ki a regisztráció megerősítéséről szóló értesítő levelünket,

- amennyiben a regisztráltak száma meghaladja a maximális létszámot, újabb időpontra nyitunk meg regisztrációs lehetőséget (2022. január 27. 13.00-15.00).

A regisztráció megerősítéséről mindenki külön e-mailt kap.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

agrárminisztérium

workshop

pályázat

támogatások