Halálos balesetet okozott Eger határában: vádat emeltek a gyorshajtó ellen

MTI   
  Megosztom
Halálos balesetet okozott Eger határában: vádat emeltek a gyorshajtó ellen

Vádat emeltek egy kerecsendi férfi ellen, aki halálos balesetet okozott két éve Eger határában - közölte a Heves megyei főügyész. A balesetben egy férfi és egy nő meghalt, két ember maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett, ötödik társuknak pedig eltört az állcsontja.

Szalóki Zoltán közölte, a férfi 2019. december 14-én az Egert és Kerecsendet összekötő 25-ös úton elütött öt, az úttest szélén álló embert. Hárman közülük annak a két másik embernek segítettek, akinek az autója előzőleg az árokba borult.

A Egri Járási Ügyészség vádirata szerint a baleset azért történt, mert a férfi a megengedett sebességet túllépve egy lejtős kanyarban megijedt, amikor észlelte az új szélén állókat, intenzív fékezésbe kezdett és elrántotta járműve kormányát. A manővertől a gépkocsi megcsúszott és elütötte az öt embert.

A balesetben egy férfi és egy nő meghalt, két ember maradandó fogyatékosságot okozó sérüléseket szenvedett, ötödik társuknak pedig eltört az állcsontja.

Az ügyészség arra az esetre, ha a vádlott beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, három év szabadságvesztés kiszabását indítványozta

- ismertette Szalóki Zoltán.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eger

baleset

gyorshajtás

gyorshajtó

vádemelés

halálos baleset