Meglepő módszerrel raboltak bankot Miskolcon: ilyet is ritkán látni Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepő módszerrel raboltak bankot Miskolcon: ilyet is ritkán látni Magyarországon

A rendőrségre negyed 3 körül érkezett a bejelentés arról, hogy egy fiatalember látogatta meg az Uitz Béla utcai bankot - közölte a részleteket Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ez egy bankrablás, de nincs nálam semmi

- ezzel a felkiáltással nyitott a feltehetően ledöbbent ügyfelek füle hallatára a rabló, írja a minap.hu. A portál információi szerint a férfi fenyegető mozdulatokat sem tett, és magatartása se mutatta azt, hogy pénzre lenne szüksége.

Egyelőre nem tudni, mi lehetett a célja az akcióval, hiszen a férfi a tetthelyen maradt, így az idő közben értesített rendőrök még a helyszínen elfogták. Velük is együttműködött. A lap a rendőrségtől megtudta, hogy a férfit garázdaság miatt őrizetbe vették, és eljárás indul ellene.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bankrablás

miskolc

rablás

rendőrség