Hatalmas razziára készülhetnek a nógrádiak: pékségeket fog ellenőrizni a NAV

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas razziára készülhetnek a nógrádiak: pékségeket fog ellenőrizni a NAV

Február második hetében terveznek helyszíni ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai. Az ellenőrzéseket a megye öt járásában végzik majd, fókuszban pedig a pékségek lesznek.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának weboldalán közölt információi alapján február 7. és 11. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  • február 7. (hétfő) Balassagyarmati járás
  • február 8. (kedd) Rétsági járás
  • február 9. (szerda) Pásztói járás
  • február 10. (csütörtök) Salgótarjáni járás
  • február 11. (péntek) Bátonyterenyei járás

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét fogják vizsgálni a pékségekben. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, valamint a pénztárgép éves felülvizsgálatának elvégeztetését.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nemzeti adó- és vámhivatal

nav

ellenőrzés

pékség

pékségek