Hatalmas razziára készülhetnek a nógrádiak: pékségeket fog ellenőrizni a NAV

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas razziára készülhetnek a nógrádiak: pékségeket fog ellenőrizni a NAV

Február második hetében terveznek helyszíni ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai. Az ellenőrzéseket a megye öt járásában végzik majd, fókuszban pedig a pékségek lesznek.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának weboldalán közölt információi alapján február 7. és 11. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

  • február 7. (hétfő) Balassagyarmati járás
  • február 8. (kedd) Rétsági járás
  • február 9. (szerda) Pásztói járás
  • február 10. (csütörtök) Salgótarjáni járás
  • február 11. (péntek) Bátonyterenyei járás

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét fogják vizsgálni a pékségekben. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését, valamint a pénztárgép éves felülvizsgálatának elvégeztetését.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nemzeti adó- és vámhivatal

nav

ellenőrzés

pékség

pékségek