Lecsapott a NAV: tizenkétmillió forintot érő hamis parfümöt találtak a pénzügyőrök

MTI   
  Megosztom
Lecsapott a NAV: tizenkétmillió forintot érő hamis parfümöt találtak a pénzügyőrök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai 12 millió forint értékű hamis parfümöt találtak egy autóban Győr-Moson-Sopron megyében, Hegyeshalomnál - közölte a hivatal csütörtökön.

A pénzügyőrök egy bolgár gépkocsi ellenőrzése során találtak 382 üveg, különféle márkajelzésű parfümöt.

A mintegy tizenkétmillió forint értékű árut lefoglalták. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indítottak eljárást

- írták.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nav

nemzeti adó- és vámhivatal

pénzügyőrök

parfüm

hamis parfüm

győr-moson-sopron megye