Nélkülük leáll az ország: a magyar termelés csaknem felét ők adják

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Nélkülük leáll az ország: a magyar termelés csaknem felét ők adják

A gazdaságban megtermelt hozzáadott érték 40 százalékát a kis- és középvállalkozások (kkv-k) adják - mondta az innovációs és technológiai miniszter szerdán a Debreceni Egyetemen (DE), ahol az ország első kkv ipari parkjába települő első 13 vállalkozásnak adott át együttműködési dokumentumot.

Palkovics László jelezte:

a debreceni déli ipari övezetben létesülő kkv-park infrastruktúrájának kialakítását a kormány mintegy tízmilliárd forinttal támogatja.

Kósa Lajos országgyűlési képviselő szerint a magyar gazdaság elemi érdeke, hogy a kkv-szektor növekedjen.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellividék

debrecen

debreceni egyetem

kkv-szektor

kkv-k