Több vidéki városban is elérhető a Tesco új szolgáltatása: mutatjuk, hol

HelloVidék   
  Megosztom
Több vidéki városban is elérhető a Tesco új szolgáltatása: mutatjuk, hol

A Tesco bajai, paksi és szekszárdi hipermarketje is csatlakozott a Tesco Otthonról szolgáltatásához, így újabb 72 ezer háztartásban érhető el online az áruházlánc több mint 11 ezer friss és tartós terméket tartalmazó kínálata. Ezzel országszerte már közel 2,5 millió otthonban élvezhetik a vásárlók az online rendelés és házhozszállítás előnyeit, legyen szó nagybevásárlásról vagy akár a húsvéti finomságok és hozzávalók beszerzéséről. Akiknek pedig villámgyorsan van szükségük élelmiszerre, országosan már 33 Tesco üzletből kérhetnek kiszállítást akár 30 percen belül a Foodpandán keresztül.

Áprilisban az áruház tovább bővítette online üzletágának lefedettségi területét, így Baján, Pakson, Szekszárdon, valamint a 43 környező településen élő vásárlók számára vált elérhetővé a házhozszállítás. A vállalat a most csatlakozott területeken bajai, paksi, illetve szekszárdi hipermarketeiből szolgálja ki a Tesco Otthonról rendeléseit.

Egyre többen választják manapság az online rendelést, hiszen kényelmes és időkímélő. Ki sem kell mozdulni otthonról, és megspórolható a cipekedés is. Ezért is terjesztettük ki az elmúlt hetekben online szolgáltatásunkat újabb területekre. A fejlesztés több mint 72 ezer háztartást érint, ezzel pedig már az ország több mint 600 településén, közel 2,5 millió otthonba visszük ki az interneten leadott rendeléseket. Vásárlóink több mint 11 ezer termék közül válogatva könnyedén elintézhetik a hétköznapi, de így húsvéthoz közeledve, akár az ünnepi menühöz szükséges alapanyagok, a húsvéti dekoráció és édességek, ajándékok beszerzését is”

– mondta Martin Coulam, az áruház operációs igazgatója.

A vásárlók az áruház honlapján vagy Androidon és iOS-en is elérhető mobiltelefonos alkalmazáson keresztül tudnak bepakolni a virtuális kosarukba és rendelést leadni. A cég munkatársai a kiválasztott termékeket ugyanolyan gondossággal készítik össze az áruházakban, mint ahogy azt a vásárló maga tenné. A rendeléseket az áruház a kiválasztott idősávban házhoz szállítja, de a legtöbb esetben lehetőség van személyes áruházi átvételre is.

A cég emellett a Foodpandával való együttműködését is tovább bővítette, melynek keretében a futárok országszerte már 11 településen akár 30 perc alatt kiszállítják a helyi Tesco Expressz üzletből, illetve hipermarketből a Foodpanda oldalon, illetve alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket az áruház körülbelül 5 kilométeres körzetében. Az együttműködéssel érintett 33 üzlet közül a kisebbekben több mint 2000, a nagyobbakban több mint 4000 terméket tartalmazó kínálat érhető el.

A Tesco Online harmadik csatornája, a Tesco Doboz Webáruház továbbra is az ország minden pontján elérhető a vásárlók számára, akik több ezer termékből – köztük tartós élelmiszerekből, kozmetikumokból, tisztítószerekből és egyéb háztartási cikkekből, babápolási termékekből vagy állateledelekből – válogatva állíthatják össze rendelésüket, amelyet a Magyar Posta szállít házhoz 3-5 munkanapon belül.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tesco

tesco otthonról

baja

szekszárd

paks