Milliós fizetés, otthonról végezhető munka: rengeteg embert keres az ALDI

Pénzcentrum   
  Megosztom
Milliós fizetés, otthonról végezhető munka: rengeteg embert keres az ALDI

Megduplázza létszámát Magyarországon az Aldi informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az Aldi International IT Services Kft. (AIIS), a vállalat 300 olyan informatikai munkahelyet hoz létre, amelyek jó része otthonról is ellátható feladatokból áll.

Az Aldi Magyarország európai üzlethálózatnak informatikai támogatást nyújtó részlege, az Aldi International IT Services Kft. negyedik éve működik önálló cégben, írja a Pénzcentrum.

Több mint 4000 európai Aldi üzlet mellett 55 logisztikai központ és igazgatási irodaház IT-rendszerét is gondozza teljeskörűen, 8 országban több mint 29 000 felhasználó IT-támogatásáért felelős. A vállalat szakemberei a magyar mellett német, angol, olasz, szlovén és francia nyelvterületű országoknak nyújtanak informatikai jellegű támogatást, szolgáltatást.

A most létrejövő új munkahelyek jó része otthonról ellátható, elsősorban több idegen nyelven nyújtott informatikai ügyfélszolgálati feladatkör, így az ország bármely településéről lehet pályázni.

A Pénzcentrum kérdésére, hogy milyen kezdő fizetésre számíthatnak a munkavállalók az ALDI SSC-nél, Hidvéghy Zoltán így válaszolt:

Minden területen versenyképes fizetést nyújtunk munkavállalóinknak. A pályakezdők az egyetemi tanulmányok ideje alatt végzett munkával akár a minimálbér kétszeresét kereshetik meg, a szenior IT-pozícióban pedig hétszámjegyűek kezdőbéreink. Az ALDI-nál egyébként rendkívül könnyen tervezhető a karrier, hiszen a belépéskor tudja a munkavállaló, hogy melyik bérsávba fog tartozni – a béremelés inflációt meghaladó mértékben évente garantált. A juttatásokon felül nagyon modern munkakörnyezet vár mindenkit, továbbá Magyarországról részt lehet venni nemzetközi munkákon, és számos kollégánknak nyílik külföldi munkavégzési lehetősége anyavállalatunknál, akár rövidebb projekteken, akár hosszabb távon is.

Nyilvános cégadatok szerint az Aldi International IT Services Kft. 2020-ban 2,1 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el az előző évi 1,5 milliárd forinttal szemben, adózott eredménye 2020-ban 75 millió forintot tett ki a 2019. évi 65 millió forint után.

A teljes cikk itt olvasható.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

aldi

üzletlánc

munkahelyek

munkahelyteremtés

informatikus

pályakezdő