Milliós fizetés, otthonról végezhető munka: rengeteg embert keres az ALDI

Pénzcentrum   
  Megosztom
Milliós fizetés, otthonról végezhető munka: rengeteg embert keres az ALDI

Megduplázza létszámát Magyarországon az Aldi informatikai szolgáltatásokat végző leányvállalata, az Aldi International IT Services Kft. (AIIS), a vállalat 300 olyan informatikai munkahelyet hoz létre, amelyek jó része otthonról is ellátható feladatokból áll.

Az Aldi Magyarország európai üzlethálózatnak informatikai támogatást nyújtó részlege, az Aldi International IT Services Kft. negyedik éve működik önálló cégben, írja a Pénzcentrum.

Több mint 4000 európai Aldi üzlet mellett 55 logisztikai központ és igazgatási irodaház IT-rendszerét is gondozza teljeskörűen, 8 országban több mint 29 000 felhasználó IT-támogatásáért felelős. A vállalat szakemberei a magyar mellett német, angol, olasz, szlovén és francia nyelvterületű országoknak nyújtanak informatikai jellegű támogatást, szolgáltatást.

A most létrejövő új munkahelyek jó része otthonról ellátható, elsősorban több idegen nyelven nyújtott informatikai ügyfélszolgálati feladatkör, így az ország bármely településéről lehet pályázni.

A Pénzcentrum kérdésére, hogy milyen kezdő fizetésre számíthatnak a munkavállalók az ALDI SSC-nél, Hidvéghy Zoltán így válaszolt:

Minden területen versenyképes fizetést nyújtunk munkavállalóinknak. A pályakezdők az egyetemi tanulmányok ideje alatt végzett munkával akár a minimálbér kétszeresét kereshetik meg, a szenior IT-pozícióban pedig hétszámjegyűek kezdőbéreink. Az ALDI-nál egyébként rendkívül könnyen tervezhető a karrier, hiszen a belépéskor tudja a munkavállaló, hogy melyik bérsávba fog tartozni – a béremelés inflációt meghaladó mértékben évente garantált. A juttatásokon felül nagyon modern munkakörnyezet vár mindenkit, továbbá Magyarországról részt lehet venni nemzetközi munkákon, és számos kollégánknak nyílik külföldi munkavégzési lehetősége anyavállalatunknál, akár rövidebb projekteken, akár hosszabb távon is.

Nyilvános cégadatok szerint az Aldi International IT Services Kft. 2020-ban 2,1 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el az előző évi 1,5 milliárd forinttal szemben, adózott eredménye 2020-ban 75 millió forintot tett ki a 2019. évi 65 millió forint után.

A teljes cikk itt olvasható.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

aldi

üzletlánc

munkahelyek

munkahelyteremtés

informatikus

pályakezdő