Figyelem! Változik a Penny diszkontok nyitvatartása: itt vannak a részletek

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem! Változik a Penny diszkontok nyitvatartása: itt vannak a részletek

Közeleg a háromnapos pünkösdi hosszú hétvége, érdemes időben beszerezni a családi összejövetelek legfontosabb hozzávalóit, hogy elkerüljenek bennünket a kellemetlen meglepetések. A PENNY üzleteiben minden olyan árucikk megtalálható, ami az előttünk álló hétvége tökéletes lebonyolításához szükséges lehet, ráadásul a kiváló minőségű, sajátmárkás termék továbbra is kedvező áron érhetőek el.

A PENNY Magyarországon működő 227 üzlete a háromnapos hosszú hétvégén – a vonatkozó jogszabályok betartása mellett – az ünnepnapokon, azaz pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn egységesen zárva tart. Amennyiben mégis lemaradna bármi a bevásárlólistáról, június 4-én, szombaton még bepótolhatják a vásárlók, hiszen aznap a hétvégi nyitvatartás szerint állnak rendelkezésre a PENNY boltjai. Június 7-től pedig az üzletek a megszokott nyitvatartási időben várják a vásárlókat.

Az üzletlánc a hosszú hétvége kapcsán ismét felhívja a figyelmet a tudatos és fenntartható fogyasztásra. Ennek kapcsán arra kér mindenkit, hogy csak annyi romlandó élelmiszert vásároljon, amennyire valóban szüksége van, hiszen június 7-étől ismét friss áruval várnak minden kedves vásárlót.

A PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban:

  • június 4-én, szombaton az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek
  • június 5-én, vasárnap a boltok zárva tartanak
  • június 6-án, hétfőn a boltok zárva tartanak
  • június 7-től az üzletek újra a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pünkösd

nyitvatartás

penny market

üzletlánc