Mi van?! Akadozik az üzemanyag-ellátás: több magyar kúton elfogyott a benzin

Agrárszektor   
  Megosztom
Mi van?! Akadozik az üzemanyag-ellátás: több magyar kúton elfogyott a benzin

Több benzinkúton nem lehetett kedden tankolni Magyarországon üzemanyaghiány miatt, ahol pedig mégis, ott hosszú percekig kellett sorban állni érte. Az országszerte akadozó üzemanyag-ellátás oka, hogy ismét ellátási gondok vannak hazánkban.

Országszerte akadozik az üzemanyag-ellátás - derült ki az RTL híradó keddi adásából. Egy nyilatkozónak csak a sokadik kúton sikerült tankolnia, másfél óráig keresett Győrben olyan benzinkutat, ahol van üzemanyag. Több helyen egyáltalán nem lehetett tankolni kedden Magyarországon, ahol mégis, ott sokáig kellett sorban állni érte.

Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ennek oka, hogy ismét ellátási gondok vannak. A hatósági ár miatt ugyanis több cég nem szállít elég üzemanyagot Magyarországra, hogy így csökkentse a veszteségeit. A szakember szerint bár pánikra nincs ok, nyár végére még komolyabb lehet a probléma és valószínűleg sorban állás nélkül nem nagyon lehet majd benzinhez jutni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzin

benzin ára

benzinellátás

olaj

krízis