111 millió forintos beruházás Piliscséven: felújítják a falu majd százéves iskoláját

MTI   
  Megosztom
111 millió forintos beruházás Piliscséven: felújítják a falu majd százéves iskoláját

Megkezdődött a 94 évvel ezelőtt épült általános iskola felújítása Piliscséven, az energetikai felújítással csökkennek az intézmény fenntartási költségei - közölte a település polgármestere.

Kosztkáné Rokolya Bernadett elmondta, a 111 millió forintos beruházásra vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a 2600 lakosú település. A munkálatok során kicserélik a korszerűtlen nyílászárókat, valamint szigetelik a födémet és az épület falait.

A felújítás várhatóan szeptember elejére befejeződik a falu egyetlen iskolájában, ahol százan tanulnak, iskolai keretek között is ápolva a település szlovák nemzetiségi hagyományait

- ismertette a polgármester.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

felújítás

piliscsév

iskola

beruházás

fejlesztés

uniós támogatás