Milliárdos beruházás: két Tolna megyei város is jól jár ezekkel az új utakkal

HelloVidék   
  Megosztom
Milliárdos beruházás: két Tolna megyei város is jól jár ezekkel az új utakkal

Egymilliárd forintos beruházással három alsóbbrendű út mintegy három kilométeres szakaszát újítják fel Tolna megyében. A felújításokat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával valósítják meg.

A 6532-es Hőgyészt és Dombóvárt összekötő út 1,8 kilométeres szakasza lép előre (a 13+800-as kilométerszelvénytől a 15+656-osig Kurd belterületén) az Euroaszfalt Kft. kivitelezésében. Ebben a projektben felújítják az alépítményt, majd új kötő- és kopóréteg készül, valamint építenek két, bazaltbeton burkolatú buszöblöt és felszállószigetet, írja a magyarepitok.hu.

Bonyhádon két utat is fejlesztenek

Szintén az EuroAszfalt végzi el a 6534-es, Bonyhád és Dombóvár közötti út felújítását egy 335 méteres szakaszon: a bonyhádi ipari park csomópontnál kiszélesítik a burkolatot, és balra kanyarodó sáv épül.

Az előbbi két szakaszon végzendő munka 90 napig tart a közútkezelő tájékoztatása szerint.

A harmadik projektben a 6535-ös, Bonyhád-Tevel-Murga összekötő út fejlesztését végzi el a Soltút Kft., szintén Bonyhád területén. A szóban forgó 932 méteres szakaszon megerősítik a burkolatot, jelzőlámpás csomópontot és kanyarodó sávot alakítanak ki. Ez a kivitelezés 210 napot vesz igénybe.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tolna megye

útépítés

fejlesztés

beruházás

bonyhád

hőgyész

dombóvár