Figyelem, fontos munkálatok kezdődnek Nagykanizsán: mutatjuk, mire számíthatnak a lakók

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, fontos munkálatok kezdődnek Nagykanizsán: mutatjuk, mire számíthatnak a lakók

Az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. a földgázellátás műszaki-biztonsági színvonalának megőrzése érdekében folyamatosan karbantartja és korszerűsíti vezetékhálózatát, ezért Nagykanizsa belvárosában rekonstrukciós munkálatokat végez. Ennek keretében kerül sor a gázvezeték cseréjére a Szent Imre és Csengery utcában, egy nagyjából 500 méteres szakaszon.

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás és a közlekedés egyaránt biztosított lesz a Csengery utcában, míg a Szent Imre utcában előre jelzett, teljes lezárásra kell majd számítani. A földgázszolgáltatás mindössze az átkötés idejére szünetel majd az érintett ingatlanok esetében – ennek időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az ügyfeleket. Az érintett utcákban lakók és az oda érkezők parkolása az említett időszakban nehezített lehet, a kellemetlenségek miatt a szolgáltató kéri és köszöni a környéken élők együttműködését és türelmét.

A munkálatok elvégzését követően az érintett területen a szolgáltató gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról és a környezet rendezéséről, a Szent Imre utca pedig vadonatúj aszfaltburkolatot kap. A vállalat szakemberei kérik az arra járókat, hogy az elkerített munkaterület közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek.

A szolgáltató ezúton is köszöni a lakosság megértését és türelmét a rekonstrukciós munkálatokkal kapcsolatban. A szakemberek törekszenek rá, hogy a beruházással járó átmeneti kellemetlenségek a lehető legkisebb mértékben érintsék a környéken élőket és közlekedőket.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eon

karbantartás

gázvezeték

felújítás

belváros

nagykanizsa