Figyelem, fontos munkálatok kezdődnek Nagykanizsán: mutatjuk, mire számíthatnak a lakók

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, fontos munkálatok kezdődnek Nagykanizsán: mutatjuk, mire számíthatnak a lakók

Az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. a földgázellátás műszaki-biztonsági színvonalának megőrzése érdekében folyamatosan karbantartja és korszerűsíti vezetékhálózatát, ezért Nagykanizsa belvárosában rekonstrukciós munkálatokat végez. Ennek keretében kerül sor a gázvezeték cseréjére a Szent Imre és Csengery utcában, egy nagyjából 500 méteres szakaszon.

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás és a közlekedés egyaránt biztosított lesz a Csengery utcában, míg a Szent Imre utcában előre jelzett, teljes lezárásra kell majd számítani. A földgázszolgáltatás mindössze az átkötés idejére szünetel majd az érintett ingatlanok esetében – ennek időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az ügyfeleket. Az érintett utcákban lakók és az oda érkezők parkolása az említett időszakban nehezített lehet, a kellemetlenségek miatt a szolgáltató kéri és köszöni a környéken élők együttműködését és türelmét.

A munkálatok elvégzését követően az érintett területen a szolgáltató gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról és a környezet rendezéséről, a Szent Imre utca pedig vadonatúj aszfaltburkolatot kap. A vállalat szakemberei kérik az arra járókat, hogy az elkerített munkaterület közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek.

A szolgáltató ezúton is köszöni a lakosság megértését és türelmét a rekonstrukciós munkálatokkal kapcsolatban. A szakemberek törekszenek rá, hogy a beruházással járó átmeneti kellemetlenségek a lehető legkisebb mértékben érintsék a környéken élőket és közlekedőket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eon

karbantartás

gázvezeték

felújítás

belváros

nagykanizsa