Ismét lecsapott a NAV: kétmillió forintnyi adózatlan cigarettát találtak egy kisbuszban

MTI   
  Megosztom
Ismét lecsapott a NAV: kétmillió forintnyi adózatlan cigarettát találtak egy kisbuszban

Kétmillió forintnyi adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök két járműben az M1-es autópályán Győrnél - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Azt írták, hogy a szolgálati kutya egy bolgár kisbusznál jelzett először: a rejtekhelyről kétszázhúsz doboz adózatlan dohány került elő.

Alig néhány órával később az autópálya ugyanazon szakaszán a NAV egy személyautót ellenőrzött. A kutya az autó átvizsgálásakor több helyen is jelzett: a műszerfal, az ajtó, a pótkerék és a kárpit hétszáznyolcvan doboz adózatlan cigarettát rejtett

- fűzték hozzá.

A több mint kétmillió forint értékű cigarettát lefoglalták és eljárást indítottak

- áll a NAV közleményében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nemzeti adó- és vámhivatal

pénzügyőrök

autópálya

m1-es autópálya

győr