Meglépte a PENNY: jelentősen bővül az expressz házhozszállítás, újabb 10 nagyváros a térképen

HelloVidék   
  Megosztom
Meglépte a PENNY: jelentősen bővül az expressz házhozszállítás, újabb 10 nagyváros a térképen

Tovább bővíti magyarországi házhozszállítási szolgáltatását a PENNY, ezzel már több mint 3 millió lakos számára kínál online vásárlási alternatívát. Július 18-tól ugyanis újabb tíz magyarországi nagyváros PENNY-üzleteiből érhetők el könnyen a foodpanda által, expressz gyorsasággal kiszállított, otthoni főzéshez szükséges alapanyagok és más élelmiszerek.

A folyamatosan változó vásárlói igényekre reagálva, a diszkont áruházláncok közül hazánkban elsőként a PENNY indította el gyorskereskedelmi szolgáltatását. A foodpandával, Magyarország egyik legnagyobb gyors kereskedelmi szolgáltatójával kötött együttműködés 2021 tavaszán rajtolt el Pécsett. A Baranya megyei székhelyen az érdeklődők kezdetben 5 üzletből tudtak élelmiszereket és más háztartási termékeket házhoz rendelni, majd néhány hónappal később 24 budapesti egységgel bővült a PENNY szolgáltatási köre.

Hazánk vezető kiskereskedelmi vállalata elsősorban a fiatalabb korosztályokat célozta meg azonnali kiszállítási szolgáltatásával, amelyben a mirelit termékek kivételével szinte valamennyi árukategória, összesen közel 1300 árucikk érhető el és rendelhető meg néhány kattintással, akár extra gyors kiszállítási idővel.

Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai diszkont áruházláncok közül elsőként mi indítottuk el kényelmi szolgáltatásunkat. Ráadásul vásárlóink immár érdi, debreceni, győri, kecskeméti, miskolci, nyíregyházi, székesfehérvári, szegedi, szolnoki és szombathelyi üzleteinkből is tudnak házhoz rendelni. A mostani bővüléssel az elérhető lakosságszám közel 1,2 millió fővel bővült. Régi és új vásárlóinkat széles választékkal, a klasszikus árucikkektől az életmód termékekig lefedő kínálattal várjuk

- nyilatkozta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Kiricsi Dávid, a foodpanda marketingvezetője az együttműködés kapcsán úgy fogalmazott:

Vidéken és a fővárosban is egyre többen választják az online bevásárlást. A cég népszerűségét mutatja az is, hogy 2022-ben a foodpandán a PENNY-t választó fogyasztók kosárértéke meghaladta az átlagos vásárlókét. Nagy örömünkre szolgál, hogy a PENNY-vel való partnerségnek köszönhetően mostantól még több üzlet áll majd a bevásárolni vágyók rendelkezésére.

A PENNY kényelmi szolgáltatásáról bővebb információ a http://www.penny.hu/hazhozszallitas weboldalon érhető el.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vásárlás

penny market

házhozszállítás

foodpanda