Erre senki nem számított a Balatonnál: az elmúlt napokban több benzinkúton volt hiány

HelloVidék   
  Megosztom
Erre senki nem számított a Balatonnál: az elmúlt napokban több benzinkúton volt hiány

Rendszeresen volt üzemanyaghiány az elmúlt napokban több balatoni benzinkúton – ezt tapasztalták az RTL Híradónak nyilatkozó autósok. A Mol arra kér minden autóst, hogy csak annyit tankoljon, amennyi üzemanyagra szüksége van. A kormány a híradóval azt közölte: Magyarország üzemanyag-ellátása stabil a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rtl híradó

balaton

üzemanyag

mol

autósok