Őrült bajban a vidéki állatmenhely: nincs más megoldás, csak a tömeges altatás?

HelloVidék   
  Megosztom
Őrült bajban a vidéki állatmenhely: nincs más megoldás, csak a tömeges altatás?

Teltház van, pénz nincs: a Miskolci Állategészségügyi Telepen mindent megtesznek, hogy elkerüljék az altatást. Az önkormányzat ezért licitet indított, hogy így segítsenek. Cseh László többszörös világbajnok dedikált úszósapkáját lehet megvenni.

Teltház van a Miskolci Állategészségügyi Telepen. Pedig naponta több bejelentést is kapnak kóbor állatokról. 12 kutya már több mint egy éve vár gazdára. Ráadásul anyagilag is bajban van a telep. Az önkormányzat ezért licitet indított, hogy így segítsenek nekik: Cseh László többszörös világbajnok dedikált úszósapkáját lehet megvenni - derült ki az RTL Híradó riportjából.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

menhely

állatmenhely