Őrült bajban a vidéki állatmenhely: nincs más megoldás, csak a tömeges altatás?

HelloVidék   
  Megosztom
Őrült bajban a vidéki állatmenhely: nincs más megoldás, csak a tömeges altatás?

Teltház van, pénz nincs: a Miskolci Állategészségügyi Telepen mindent megtesznek, hogy elkerüljék az altatást. Az önkormányzat ezért licitet indított, hogy így segítsenek. Cseh László többszörös világbajnok dedikált úszósapkáját lehet megvenni.

Teltház van a Miskolci Állategészségügyi Telepen. Pedig naponta több bejelentést is kapnak kóbor állatokról. 12 kutya már több mint egy éve vár gazdára. Ráadásul anyagilag is bajban van a telep. Az önkormányzat ezért licitet indított, hogy így segítsenek nekik: Cseh László többszörös világbajnok dedikált úszósapkáját lehet megvenni - derült ki az RTL Híradó riportjából.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

miskolc

menhely

állatmenhely