Brutális szag terjengett az autóban: kábítószert találtak benne a pénzügyőrök

MTI   
  Megosztom
Brutális szag terjengett az autóban: kábítószert találtak benne a pénzügyőrök

Öt kilogrammnyi kábítószert találtak a pénzügyőrök egy belépésre jelentkező személygépkocsiban Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Némedi-Varga Éva, a NAV vámigazgatási referense közölte, a pénzügyőrök azért döntöttek a jármű tüzetes átvizsgálása mellett, mert erős szag terjengett az utastérben. A könyöklőből és a csomagtérben lévő bőröndből mintegy öt kilogrammnyi erős szagú, zöld és fehér színű por került elő, ami a kannabisz-, illetve ópiát-tesztre pozitívan reagált.

A NAV munkatársai a kábítószergyanús anyagot és a járművezetőt átadták a rendőrségnek

- tudatta az alezredes.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

kábítószer

kábítószer-kereskedők

nav

röszke