Bezár az ikonikus luxusszálloda: kifogott a brutális rezsiköltség a kastélyhotelen

HelloVidék   
  Megosztom
Bezár az ikonikus luxusszálloda: kifogott a brutális rezsiköltség a kastélyhotelen

Legkevesebb egy hónapra bezár a Mátra népszerű luxusszállodája, a parádsasvári Kastélyhotel Sasvár Resort. A hírt a szálloda igazgatója, Szélessy András osztotta meg a Facebookon. Mint írja, bár folyamatosan osztottak-szoroztak, de november 1. és december 1. között be kell, hogy zárjanak a horrorisztikus áram- és gázárak miatt. A decemberi hónapot még próbálják megmenteni, de novemberi vendégeiket hamarosan e-mailben is értesítik a helyzetről.

Az igazgató nagyon szomorúnak tartja, hogy „a mostani személyzet a jelenlegi felállásban már soha többet nem lesz együtt", írja a turizmus.com.

Korábban a soproni Lövér Hotel üzemeltetője jelentette be, hogy október végén kénytelenek bezárni, mert nem tudják vállalni az ötszörös rezsiköltséget, és Pécs ikonikus vendéglátóhelye, az 1913 óta működő Aranykacsa Étterem is lehúzta a rolót, miután tízszeresére nőtt a gázszámlája.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

luxusszálloda

kastélyszálló

hotel sasvár

parádsasvár

bezárás

kastélyhotel sasvár resort