El se hiszed, hogyan segítené a helyi lakosokat ez a tolnai falu: ezt tervezik télre

HelloVidék   
  Megosztom
El se hiszed, hogyan segítené a helyi lakosokat ez a tolnai falu: ezt tervezik télre

A fűtési időszak terheinek csökkentésére, és ezen időszak átvészelésére nem mindennapi megoldási tervet dolgozott ki a Tolna megyei Gerjen önkormányzata . Gerjenben a korábbi óvoda épületében nappali melegedőt nyitnak, ahol nemcsak fűtéssel, de programokkal is várják a betérőket.

Nappali melegedőt nyit novembertől egy tolnai község, Gerjen önkormányzata, hogy a településen élők könnyebben átvészeljék a telet – írta a Sokszínű Vidék 24.hu-n megjelent cikkében. Novembertől tehát nappali melegedőt üzemelnek be a településen, ahol nem csak fűtést, de programokat is kínálnak az oda betérőknek. A cikk szerint a óvoda korábbi épületének egyik termét alakítják át erre a célra.

Romhányi Károly polgármester a Facebook-oldalán ezt írta:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

melegedő

óvoda

tolna megye