Mi marad egyáltalán nyitva?! Újabb híres vidéki élményfürdő adta be a kulcsot

MTI   
  Megosztom
Mi marad egyáltalán nyitva?! Újabb híres vidéki élményfürdő adta be a kulcsot

A népszerű mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben is változások lesznek, bár az intézmény nem zár be teljes egészében.


 


 

Október 17-től ideiglenesen bezárják a fedett élményfürdő és uszoda Zsóryban is. A komplexum gyógyfürdő része azonban nyitva marad – tudósított a Boon.

Használható a három fedett gyógymedence, a jakuzzi medence, a fedett gyermek pancsolók, a két szabadtéri gyógymedence és a gyógykezelések és a masszázsok is.A portál megtudta, hogy a november 7-e és 11-e közötti időszakra tervezett karbantartás miatti leállás elmarad, így a fürdő azon a héten is nyitva lesz.

- írták.

A megyei lap információ szerint:

  • Október 10-én bezárt már a Miskolctapolca Barlangfürdő.
  • Október 10-étől nem látogatható a Selyemréti Strandfürdő sem.
  • Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő esetében szó sincs bezárásról, vagy energiatakarékosság címén a szolgáltatások szüneteltetéséről. Egyedül fedett élményfürdő és a szaunarészleg lesz zárva október 24-e és 28-a között karbantartás miatt, de 29-étől újra teljes nyitva tartással várják a vendégeket.
  • A Mezőcsáti Termálfürdő szezonon kívüli nyitva tartással működik, tehát pénteken, szombaton és vasárnap tart nyitva.
  • A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő továbbra is nyitva tart.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bezárás

bezárási hullám

energia

energiaválság