Mi marad egyáltalán nyitva?! Újabb híres vidéki élményfürdő adta be a kulcsot

MTI   
  Megosztom
Mi marad egyáltalán nyitva?! Újabb híres vidéki élményfürdő adta be a kulcsot

A népszerű mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben is változások lesznek, bár az intézmény nem zár be teljes egészében.


 


 

Október 17-től ideiglenesen bezárják a fedett élményfürdő és uszoda Zsóryban is. A komplexum gyógyfürdő része azonban nyitva marad – tudósított a Boon.

Használható a három fedett gyógymedence, a jakuzzi medence, a fedett gyermek pancsolók, a két szabadtéri gyógymedence és a gyógykezelések és a masszázsok is.A portál megtudta, hogy a november 7-e és 11-e közötti időszakra tervezett karbantartás miatti leállás elmarad, így a fürdő azon a héten is nyitva lesz.

- írták.

A megyei lap információ szerint:

  • Október 10-én bezárt már a Miskolctapolca Barlangfürdő.
  • Október 10-étől nem látogatható a Selyemréti Strandfürdő sem.
  • Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő esetében szó sincs bezárásról, vagy energiatakarékosság címén a szolgáltatások szüneteltetéséről. Egyedül fedett élményfürdő és a szaunarészleg lesz zárva október 24-e és 28-a között karbantartás miatt, de 29-étől újra teljes nyitva tartással várják a vendégeket.
  • A Mezőcsáti Termálfürdő szezonon kívüli nyitva tartással működik, tehát pénteken, szombaton és vasárnap tart nyitva.
  • A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő továbbra is nyitva tart.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bezárás

bezárási hullám

energia

energiaválság