Bezárt a vidéki barlangfürdő a brutális rezsiemelkedés miatt: most így mentenék meg

HelloVidék   
  Megosztom
Bezárt a vidéki barlangfürdő a brutális rezsiemelkedés miatt: most így mentenék meg

Közösen dolgoznak ki megoldást a rezsidíjak brutális drágulása miatt bezárt Barlangfürdő esetleges újranyitására és működtetésére Miskolc MJV Önkormányzatának, a Miskolc Holding Zrt. szakemberei és a miskolctapolcai turisztikai vállalkozások képviselői.

Erről azon a hétfő esti megbeszélésen született megállapodás, amelyet Veres Pál Miskolc MJV polgármestere – a BOKIK közreműködésével - hívott össze a városháza közgyűlési termébe. A polgármester azért hívta egyeztetésre a miskolci turisztikai szektor meghatározó vállalkozásait, hogy párbeszéd útján, közösen keressenek megoldást a turisztikai ágazatot sújtó problémákra. A fórumot – a városvezető betegsége miatt – Szopkó Tibor, Miskolc MJV alpolgármestere vezette.

A vállalkozások jelezték, akár anyagi szerepvállalásra is készek a fürdő működtetésének érdekében. A közös munka Szopkó Tibor vezetésével kedd délután folytatódik az első operatív tanácskozással, ezen a hétfői megállapodásnak megfelelően a város és a Miskolc Holding szakemberei mellett a turisztikai vállalkozások képviselői is aktívan részt vesznek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

barlangfürdő

miskolc

miskolci barlangfürdő

önkormányzat