A magyar termékek garanciát jelentenek a fogyasztóknak: mutatjuk, miért vedd a hazait

MTI   
  Megosztom
A magyar termékek garanciát jelentenek a fogyasztóknak: mutatjuk, miért vedd a hazait

Az Agrárminisztérium célja az, hogy állataink GMO-mentes takarmányozásától kezdve, a feldolgozáson keresztül a késztermékig GMO-mentes termékek kerüljenek a boltok polcaira, a magyarok asztalára – közölte Nagy István agrárminiszter közösségi oldalán.

Magyarországon soha nem került termesztésbe géntechnológiával módosított növény, hiszen az Agrárminisztérium kiemelten fontosnak tartja hazánk biológiai sokfélesége, a hagyományos kultúrnövényeink és haszonállataink, mint nemzeti örökségeink megőrzését.

A GMO-mentes termelésből származó növényi alapanyagok, az ilyen takarmánnyal etetett állatok húsa, teje, tojása és a belőlük készült élelmiszerek, valamint a méz mind - mind részei a GMO-mentes jelöléssel ellátható termékek sorának.

Az Agrárminisztérium védjegyével megjelölt termékek garanciát jelentenek a fogyasztóknak, hiszen a teljes termelési folyamat szigorú ellenőrzésen megy keresztül, amit egy Tanúsító Szervezet biztosít.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

agrárium

agrárminiszter

agrárminisztérium