Balhé Siófokon: emiatt zárhatják el a meleg vizet az iskolák konyháiban

Index   
  Megosztom
Balhé Siófokon: emiatt zárhatják el a meleg vizet az iskolák konyháiban

Az elszálló rezsiárak miatt decembertől elzárhatják a meleg vizet a siófoki iskolák konyháiban - írta meg az Index.hu.

December elsejétől a tankerület már nem tudja biztosítani a siófoki köznevelési intézmények konyháiban a melegvíz-ellátást. Ez a feladat a következő hónaptól az önkormányzatra hárulhat - írta meg az Index.hu.

A siófoki polgármester, Lengyel Róbert polgármester a Facebook-oldalán ugyanakkor azt írta, hogy a tankerület nem bizonyult együttműködőnek, nem volt hajlandó személyes egyeztetésre sem. A polgármester az Indexet arról tájékoztatta, hogy a tankerület vezetőjének megbízásából a gazdasági igazgató írt egy levelet, melyet végül a jogi referens küldött el neki. A levélből derült ki, hogy decembertől a melegvíz-ellátás biztosítását már a siófoki önkormányzatnak kellene megoldania a helyi iskolai konyhákon.

A tankerület részletesen nem indokolta meg a döntést, csak a jelenlegi gazdasági helyzetre hivatkozott. A siófoki polgármester „förmedvénynek” nevezte a szerinte az udvariaskodást mellőző, ultimátumszerű levelet

- közölte.

Lengyel Róbert szerint a tankerület nem mutatott együttműködési hajlandóságot, és jelezte: elvárta volna azt, hogy egyeztetnek vele, mielőtt megfogalmaznak egy ilyen levelet. Kifogásolja azt is, hogy az illetékesek nem közölték, mi a problémájuk vagy mi a céljuk, igényük.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

menza

siófok

rezsi