Balhé Siófokon: emiatt zárhatják el a meleg vizet az iskolák konyháiban

Index   
  Megosztom
Balhé Siófokon: emiatt zárhatják el a meleg vizet az iskolák konyháiban

Az elszálló rezsiárak miatt decembertől elzárhatják a meleg vizet a siófoki iskolák konyháiban - írta meg az Index.hu.

December elsejétől a tankerület már nem tudja biztosítani a siófoki köznevelési intézmények konyháiban a melegvíz-ellátást. Ez a feladat a következő hónaptól az önkormányzatra hárulhat - írta meg az Index.hu.

A siófoki polgármester, Lengyel Róbert polgármester a Facebook-oldalán ugyanakkor azt írta, hogy a tankerület nem bizonyult együttműködőnek, nem volt hajlandó személyes egyeztetésre sem. A polgármester az Indexet arról tájékoztatta, hogy a tankerület vezetőjének megbízásából a gazdasági igazgató írt egy levelet, melyet végül a jogi referens küldött el neki. A levélből derült ki, hogy decembertől a melegvíz-ellátás biztosítását már a siófoki önkormányzatnak kellene megoldania a helyi iskolai konyhákon.

A tankerület részletesen nem indokolta meg a döntést, csak a jelenlegi gazdasági helyzetre hivatkozott. A siófoki polgármester „förmedvénynek” nevezte a szerinte az udvariaskodást mellőző, ultimátumszerű levelet

- közölte.

Lengyel Róbert szerint a tankerület nem mutatott együttműködési hajlandóságot, és jelezte: elvárta volna azt, hogy egyeztetnek vele, mielőtt megfogalmaznak egy ilyen levelet. Kifogásolja azt is, hogy az illetékesek nem közölték, mi a problémájuk vagy mi a céljuk, igényük.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

menza

siófok

rezsi