Itt a bejelentés: milliós ingyentámogatást kaphatnak a falusi kisboltok

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: milliós ingyentámogatást kaphatnak a falusi kisboltok

Minden olyan kisbolt pályázhat, amely 2 ezer főnél kisebb településen működik, az elnyerhető támogatás összege pedig milliós nagyságrendű lesz boltonként.

Több ezer kistelepülési kisbolt kaphat segítséget a Magyar Falu Program keretében – írta Gyopáros Alpár fideszes képviselő, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Közlése szerint minden olyan kisbolt pályázhat, amely 2 ezer főnél kisebb településen működik, az elnyerhető támogatás összege milliós nagyságrendű lesz boltonként.

Az elnyert összegek működési támogatásra, azaz rezsiköltségre vagy a bérekre fordíthatják az érintettek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pályázat

bolt

támogatás

magyar falu program