Itt a bejelentés: milliós ingyentámogatást kaphatnak a falusi kisboltok

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: milliós ingyentámogatást kaphatnak a falusi kisboltok

Minden olyan kisbolt pályázhat, amely 2 ezer főnél kisebb településen működik, az elnyerhető támogatás összege pedig milliós nagyságrendű lesz boltonként.

Több ezer kistelepülési kisbolt kaphat segítséget a Magyar Falu Program keretében – írta Gyopáros Alpár fideszes képviselő, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Közlése szerint minden olyan kisbolt pályázhat, amely 2 ezer főnél kisebb településen működik, az elnyerhető támogatás összege milliós nagyságrendű lesz boltonként.

Az elnyert összegek működési támogatásra, azaz rezsiköltségre vagy a bérekre fordíthatják az érintettek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pályázat

bolt

támogatás

magyar falu program