Vigyázat, tűzifacsalók! Hamis fotókkal szedik rá a gyanútlan vevőket az interneten

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat, tűzifacsalók! Hamis fotókkal szedik rá a gyanútlan vevőket az interneten

Tűzifacsalókra figyelmeztet a rendőrség, és azt kérik, hogy minden vásárló alaposan járjon utána, honnan szerzi be a tüzelőt. Kizárólag szállítójeggyel és számlával vegyük át a tűzifát, valamint alaposan vizsgáljuk meg a kiszállított fa minőségét, hogy egyezik-e azzal, amit a fotókon hirdettek.

Hodics Gergely, egy fakitermelő cég vezetője az RTL híradójának elmondta, hogy egyre több az olyan hirdetés a neten, ahol csalók kínálnak ismeretlen eredetű, sokszor lopott, rossz minőségű tűzifát, hamis fényképpel felkeltve a vevők érdeklődését a silányabb áru iránt.

– tette hozzá a szakember.

A csalókra a rendőrség is figyelmeztet. Arra buzdítják a vásárlókat, hogy alaposan járjanak utána, honnan szerzik be a téli tüzelőt:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzifa

tűzifacsalók

figyelmeztetés

rendőrség