Vigyázat, tűzifacsalók! Hamis fotókkal szedik rá a gyanútlan vevőket az interneten

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat, tűzifacsalók! Hamis fotókkal szedik rá a gyanútlan vevőket az interneten

Tűzifacsalókra figyelmeztet a rendőrség, és azt kérik, hogy minden vásárló alaposan járjon utána, honnan szerzi be a tüzelőt. Kizárólag szállítójeggyel és számlával vegyük át a tűzifát, valamint alaposan vizsgáljuk meg a kiszállított fa minőségét, hogy egyezik-e azzal, amit a fotókon hirdettek.

Hodics Gergely, egy fakitermelő cég vezetője az RTL híradójának elmondta, hogy egyre több az olyan hirdetés a neten, ahol csalók kínálnak ismeretlen eredetű, sokszor lopott, rossz minőségű tűzifát, hamis fényképpel felkeltve a vevők érdeklődését a silányabb áru iránt.

– tette hozzá a szakember.

A csalókra a rendőrség is figyelmeztet. Arra buzdítják a vásárlókat, hogy alaposan járjanak utána, honnan szerzik be a téli tüzelőt:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzifa

tűzifacsalók

figyelmeztetés

rendőrség