Vigyázat, tűzifacsalók! Hamis fotókkal szedik rá a gyanútlan vevőket az interneten

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat, tűzifacsalók! Hamis fotókkal szedik rá a gyanútlan vevőket az interneten

Tűzifacsalókra figyelmeztet a rendőrség, és azt kérik, hogy minden vásárló alaposan járjon utána, honnan szerzi be a tüzelőt. Kizárólag szállítójeggyel és számlával vegyük át a tűzifát, valamint alaposan vizsgáljuk meg a kiszállított fa minőségét, hogy egyezik-e azzal, amit a fotókon hirdettek.

Hodics Gergely, egy fakitermelő cég vezetője az RTL híradójának elmondta, hogy egyre több az olyan hirdetés a neten, ahol csalók kínálnak ismeretlen eredetű, sokszor lopott, rossz minőségű tűzifát, hamis fényképpel felkeltve a vevők érdeklődését a silányabb áru iránt.

– tette hozzá a szakember.

A csalókra a rendőrség is figyelmeztet. Arra buzdítják a vásárlókat, hogy alaposan járjanak utána, honnan szerzik be a téli tüzelőt:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzifa

tűzifacsalók

figyelmeztetés

rendőrség