Nem dőlhetünk hátra: jövőre további áremelkedés várható a boltokban

HelloVidék   
  Megosztom
Nem dőlhetünk hátra: jövőre további áremelkedés várható a boltokban

A világon mindenhol drágul a megélhetés, de az élelmiszerek ára különösen nagyot ugrott az elmúlt évben. A Reggeliben Vörös Attila, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének ügyvezető igazgatója beszélt a kiváltó okokról. Elmondása szerint az EU-s országokban átlagosan 20 százalék az élelmiszer-infláció, erre pedig Magyarországon pluszban rárakódik 15 százalék a forint árfolyamának romlása miatt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

reggeli

vörös attila

felelős élelmiszergyártók szövetsége

drágulás

áremelkedés

áremelkedések