Ennyi volt, újabb kultikus balatoni étteremmel kevesebb: végleg bezár sokak kedvence

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ennyi volt, újabb kultikus balatoni étteremmel kevesebb: végleg bezár sokak kedvence

Nem nyit ki többé a tihanyi Malackrumpli, sokak kedvenc balatoni étterme. A vezetés szerint a néhai tulajdonos halálával az étterem lelkét veszítették el, amit nem tudnak pótolni.

A Pénzcentrum vette észre a Facebookon közölt hírt, miszerint végleg bezár a kultikus balatoni hely, a Malackrumpli Bisztró. Mint írják, az elmúlt évek sok kihívást állítottak az étterem elé, ám bíztak abban, hogy átlendülnek a nehéz időszakon, és hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia.

A Malackrumpli megálmodója, a farm to table koncepció töretlen képviselője, Járosi Tamás hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítettük el, amit minden igyekeztünk ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtunk pótolni

- írták.

A tihanyi étterem néhai tulajdonosa, Járosi Tamás júliusban hunyt el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

pénzcentrum

balaton

vendéglátás

étterembezárás