Ennyi volt, újabb kultikus balatoni étteremmel kevesebb: végleg bezár sokak kedvence

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ennyi volt, újabb kultikus balatoni étteremmel kevesebb: végleg bezár sokak kedvence

Nem nyit ki többé a tihanyi Malackrumpli, sokak kedvenc balatoni étterme. A vezetés szerint a néhai tulajdonos halálával az étterem lelkét veszítették el, amit nem tudnak pótolni.

A Pénzcentrum vette észre a Facebookon közölt hírt, miszerint végleg bezár a kultikus balatoni hely, a Malackrumpli Bisztró. Mint írják, az elmúlt évek sok kihívást állítottak az étterem elé, ám bíztak abban, hogy átlendülnek a nehéz időszakon, és hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia.

A Malackrumpli megálmodója, a farm to table koncepció töretlen képviselője, Járosi Tamás hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítettük el, amit minden igyekeztünk ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtunk pótolni

- írták.

A tihanyi étterem néhai tulajdonosa, Járosi Tamás júliusban hunyt el.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

pénzcentrum

balaton

vendéglátás

étterembezárás