Ennyi volt, újabb kultikus balatoni étteremmel kevesebb: végleg bezár sokak kedvence

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ennyi volt, újabb kultikus balatoni étteremmel kevesebb: végleg bezár sokak kedvence

Nem nyit ki többé a tihanyi Malackrumpli, sokak kedvenc balatoni étterme. A vezetés szerint a néhai tulajdonos halálával az étterem lelkét veszítették el, amit nem tudnak pótolni.

A Pénzcentrum vette észre a Facebookon közölt hírt, miszerint végleg bezár a kultikus balatoni hely, a Malackrumpli Bisztró. Mint írják, az elmúlt évek sok kihívást állítottak az étterem elé, ám bíztak abban, hogy átlendülnek a nehéz időszakon, és hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia.

A Malackrumpli megálmodója, a farm to table koncepció töretlen képviselője, Járosi Tamás hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítettük el, amit minden igyekeztünk ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtunk pótolni

- írták.

A tihanyi étterem néhai tulajdonosa, Járosi Tamás júliusban hunyt el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

pénzcentrum

balaton

vendéglátás

étterembezárás