Ennek sok nyugdíjas örülne: újabb nyugdíjemelés várható januártól?

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ennek sok nyugdíjas örülne: újabb nyugdíjemelés várható januártól?

Varga Mihály Facebook-posztban utalt arra, milyen tervei vannak a kormánynak a nyugdíjakkal: januártól újabb nyugdíjemelés várható.


 

Ahogy arról a Pénzcentrum beszámolt,Varga Mihály Facbookon jelentette be, hogy a Gazdasági Kabineten megkezdődtek a tárgyalások a nyugdíjemelésről. A poszt szerint

  • novemberben nyugdíjprémium
  • és nyugdíj-kiegészítés fog érkezni a jogosultaknak,
  • míg januártól emelés is várható.
  • A bejelentés szerint februárban érkezik majd a 13. havi nyugdíj.

Az már korábban kiderült, hogy az eddig tervezett 5,2 százalékos emelés felülvizsgálatra került, miután jövőre 14-17 százalékos inflációt valószínűsítenek a szakértők, amelyet kompenzálni tervez a kormány.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

nyugdíj

nyugdíjemelés

nyugdíj ellátás

nyugdíj összeg