Ennek sok nyugdíjas örülne: újabb nyugdíjemelés várható januártól?

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ennek sok nyugdíjas örülne: újabb nyugdíjemelés várható januártól?

Varga Mihály Facebook-posztban utalt arra, milyen tervei vannak a kormánynak a nyugdíjakkal: januártól újabb nyugdíjemelés várható.


 

Ahogy arról a Pénzcentrum beszámolt,Varga Mihály Facbookon jelentette be, hogy a Gazdasági Kabineten megkezdődtek a tárgyalások a nyugdíjemelésről. A poszt szerint

  • novemberben nyugdíjprémium
  • és nyugdíj-kiegészítés fog érkezni a jogosultaknak,
  • míg januártól emelés is várható.
  • A bejelentés szerint februárban érkezik majd a 13. havi nyugdíj.

Az már korábban kiderült, hogy az eddig tervezett 5,2 százalékos emelés felülvizsgálatra került, miután jövőre 14-17 százalékos inflációt valószínűsítenek a szakértők, amelyet kompenzálni tervez a kormány.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

nyugdíj

nyugdíjemelés

nyugdíj ellátás

nyugdíj összeg